9.4 C
Türkiye
Cuma, Mayıs 3, 2024
Ana Sayfa Gözden Kaçmasın Ali Koç’tan açıklamalar: ‘Bazı kulüpler planlanarak şampiyon yapıldı. Süper Kupa Nisan ayında...

Ali Koç’tan açıklamalar: ‘Bazı kulüpler planlanarak şampiyon yapıldı. Süper Kupa Nisan ayında oynanacak. Ferdi, yeni bir hikayeye yelken açacak’

0

Ali Koç, Halk TV’de canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Ali Koç yaptığı açıklamada, “Süper Kupa maçının yerel seçimlerden sonra Nisan ayında oynanacağı kesin. Biz de bir planlama bekliyoruz kendi planımızı yapmak için ama TFF’den kesin bir tarih henüz gelmedi.” dedi.

Ali Koç’un açıklamalarından satır başları:

-Zamanı geldi. Ben iki dönem için gelmiştim. Dolasıyla Fenerbahçe’nin şampiyon olmasında bir sürü engel var. Benim başkanlığımda bu engeller epey arttı.

-Son 13 yılda Fenerbahçe’nin 1 şampiyonluğu var. Bunu sadece sportif sebeplerle açıklayamazsınız. Hem Aziz Yıldırım dönemi için hem de bizim dönemimiz için konuşuyorum. Bazı sezonlarda bazı kulüpler planlanarak şampiyon yapıldı. Bazı kulüplere ne destekler verildiğini gördünüz. Biz futbolun sahada kalması gerektiğine inanıyoruz.”

-Bize ilk önce 28 Şubat dendi sonra o tarihten vazgeçildi. Seçimlerden sonra oynanacak. Nisan ayı içerisinde oynanacağı kesin.

-Dezenformasyon ile mücadele merkezi, Süper Kupa ile açıklama yapıyor. Buranın görevi halkı doğru bilgilendirmek için işin paydaşına gidip doğru bilgiyi alırlar. Ama paydaşlar doğru bilgi vermiyorlar. Dolayısıyla Dezenformasyon Merkezi ne yazık ki dezenformasyona hizmet etti.”

-Devletimizden bir kez daha rica ediyorum. Bu konu araştırılsın. Kim doğru söylüyor, kim yalan söylüyor ortaya çıkarılsın. Bu bizim üstümüze kalacak bir mesele değil. Neymiş biz son dakika sözleşmeye uymamışız. Bizim sözleşmemiz iki tarafla da yok. TFF ile Suudi Arabistan ile olan sözleşmeden bizim hiç haberimiz yok.”

-Taraftarlarımız bu sezon fabrika ayarlarına döndü. Deplasmanda çok iyiler. İç sahada da çok ateşliler ama işler sıkıştığında yine eskiler ortaya çıkıyor. Bakalım berabere kaldık. 13 maç daha var. Yine bir kesim karamsarlığa kapıldı. Diğer kulvarlarda da yolumuza devam ediyoruz.”

-Ferdi benim ilk yurt dışı transferimdir. On numara pozisyonu için almıştık. O kadar güzel gelişti ki… Fenerbahçe’de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Ferdi, 24 yaşında. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde.”