Süper Lig 23. hafta/Konyaspor 2-3 Başakşehir, Fatih Karagümrük 4-0 Rizespor

0

Başakşehir’den muhteşem geri dönüş

Başakşehir, Konyaspor ile oynadığı ve 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Piatek’in kaydettiği hat-trickle galibiyete uzandı. Bu sonuçla birlikte yeşil-beyazlıların galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında RAMS Başakşehir, Tümosan Konyaspor’u 3-2 mağlup etti.

Yeşil-beyazlılar Louka Prip’in 8 ve 14. dakikalarda kaydettiği gollerle 2-0 öne geçti.

Konuk ekipte ise Piatek 67. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirdi. Ardından 79. dakikada yeniden sahneye çıkarak skora eşitlik getirdi.

Mücadelenin son bölümünde 90+2. dakikada ceza sahasında topla buluşan Pitaek, sağ çaprazdan yaptığı vuruşuyla hat-trick yaparak takımına galibiyeti kazandırdı.

Bu sonuçla birlikte Başakşehir puanını 30’a çıkartarak 8. sıraya yükseldi. Ev sahibi ekip ise 21 puanla 19. sırada yer aldı.

Fatih Karagümrük rahat nefes aldı

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük evinde Çaykur Rizespor 4-0 mağlup etti.

Fatih Karagümrük, Çaykur Rizespor’u Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ağırladı. İstanbul ekibi mücadeleyi 4-0 kazanarak 3 hafta sonra 3 puan aldı.

Karşılaşmada Karagümrük’ün gollerini 38. dakikada Valentin Eysseric, 66’da penaltıdan Serdar Dursun, 75. dakikada Levent Mercan ve 85. dakikada Can Keles kaydetti.

Rakibini 4-0 yenen Fatih Karagümrük 3 haftalık galibiyet hasretini sonlandırırken puanını 24’e yükseltti ve düşme hattının bir sıra üstüne çıktı. 5. sıradaki Çaykur Rizespor ise 35 puanda kaldı.