Yeni Bir “Jurassic World” Filmi Geliyor: Ana Serinin Senaristi Geri Dönecek

0

Yeni Bir “Jurassic World” Filmi Geliyor: Ana Serinin Senaristi Geri Dönecek

Yeni “Jurassic World” filmi için çalışmalar başladı. “Jurassic Park”ın senaristi David Koepp, serinin geleceğini şekillendirmek üzere geri dönüyor.

Yeni Jurassic World filmi hazırlık aşamasına geçti. Son dönemlerde yenilik arayışında olan Jurassic Park spin-off’u, yeni dönemi eski senaristi David Koepp ile karşılamaya hazırlanıyor.

Michael Crichton tarafından yazılan 1990 tarihli bilim kurgu romanı  Jurassic Park, 1993 yılında Steven Spielberg imzasıyla beyaz perdeye taşınmıştı. 1997 ve 2001’de çıkan devam filmlerinin ardından 2015’te yeni dönemi temsilen Jurassic World markasına geçil yapılmıştı. 2015, 2018 ve 2022’de izleyicilerle buluşan seri gelecek dönemde tekrar yapılandırılma kararı almıştı.

Zaman içerisinde romanlar, video oyunlar, çocuk kitapları ve animasyon dizileri derken devasa bir evrene dönüşen Jurassic Park’ın yeni dönemi için ana serinin senaristi David Koepp ile anlaşmaya varıldı.

Jurassic World üçlemesinin yapımcılığını üstlenen Frank Marshall yeni filmde de görev alacak. Onunla beraber Steven Spielberg yine Amblin Entertainment adına projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

KayıpRıhtım