12.4 C
Türkiye
Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana Sayfa Kent 📽️Kendi beslediği 3 tosunun saldırısına uğradı, komşu kadın kurtardı!

📽️Kendi beslediği 3 tosunun saldırısına uğradı, komşu kadın kurtardı!

0
Düzce’de besicilik yapan Mehmet Şahin, büyükbaş hayvanlarını meraya çıkardı. Tosunları, ineklerden ayırmak isteyen Şahin bir tosunun ipini tutarak kenara çekti.
 

Bu sırada ‘Rüzgar’ ismindeki tosun, Mehmet Şahine boynuz vurarak yere düşürdü ve diğer 2 tosun da Şahine saldırdı. 3 tosunun saldırısına uğrayan ve acı içinde bağıran Mehmet Şahin’in yardımına çevrede bulunan bir kadın yetişti.

Koşarak giden kadın, elindeki sopayla hayvanları korkutarak besiciyi kurtardı. Olay anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Beslediği 3 tosunun saldırısından hafef şekilde yaralı olarak kurtulan Mehmet Şahin, yaşadıklarını anlattı.

Şahin, “Tosunun ipini topluyordum, arkadan gelip bana patadanak diye bir vurdu. Bir daha vurdu. Ondan sonra beni boynuzlarıyla soymaya başladı. Dördüncü vuruşunda duvara yanaştırdı. Adı Rüzgar. Beni yordu. Yorduktan sonra ben yalvarmaya başladım. Gözlerine baktım, yapma oğlum dedim. Sonra bağırmaya başladım. Salavat getirdim. Son nefesimi veriyorum derken bir boşluk yakaladım. İki bacağının arasına girdim. Beni duvara vurmasını engelledim. O arada bir kadının geldiğini fark ettim. ‘Gelmeyin ben bittim, siz de zarar görmeyin’ dedim. Allah bin kere razı olsun. O kadın cesareti ile beni kurtardı. Allaha şükür bir şeyim yok” dedi.