İfadeler ortaya çıktı. Meler: ‘Seni öldüreceğim dedi’ Koca: ‘Benim amacım yüzüne tükürmekti. Bu esnada bir tokat attım’

0

İfadeler ortaya çıktı. Meler: ‘Seni öldüreceğim dedi’ Koca: ‘Benim amacım yüzüne tükürmekti. Bu esnada bir tokat attım’

Saldırıya uğrayan Halil Umut Meler’in ilk ifadesi: “Seni öldüreceğim dedi”

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler, ilk ifadesini hastanede verdi. Halil Umut Meler, Faruk Koca’nın saldırı sırasında neler söylediğini açıkladı.

Saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'in ilk ifadesi: "Seni öldüreceğim dedi"

Ankaragücü – Rizespor maçının ardından ev sahibi kulübün başkanı Faruk Koca ve beraberindekilerin saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler’in ifadesi ortaya çıktı.

Meler, hastanede verdiği ifadesinde, “Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana ‘Sizi bitireceğim’ dedi. Bana hitaben, ‘Seni öldüreceğim’ dedi. Koca’dan ve diğer şahıslardan şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum” dedi.

Faruk Koca: Benim amacım yüzüne tükürmekti. Bu esnada bir tokat attım

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın futbol dünyasını sarsan saldırıyla ilgili mahkemede verdiği ifadeye ulaşıldı. Koca’nın savunması şu şekilde:

“Üzerime atılı suçlamayı anladım. Ben bu konu ile ilgili olarak savcılıkta ve kollukta ifade vermiştim. Bu ifadelerimi aynen tekrar ederim. Üzerime atılı suçlamayı kesinlikle kabul etmiyorum. Hakemin verdiği yanlış kararlar ve tahrik edici davranışlarından dolayı bu olay gelişmiştir. Benim amacım hakeme sözlü tepki gösterip yüzüne tükürmekti. Bu esnada hakemin yüzüne bir tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez. Benim atmış olduğum tokattan sonra hakem yaklaşık 5-10 saniye ayakta durdu, daha sonra kendisini yere attı. Kalp rahatsızlığım bulunması sebebi ile de beni olay yerinden hemen uzaklaştırdılar. Ben bunun dışında gerçekleşen hiçbir olaydan haberdar değilim. Söyleyeceklerim bu kadardır.”

Meler’in darp raporu

Müşteki Halil Umut Meler’in alınan adli tıp raporuna göre göz altı kısmında mikrofraktür ( mikro kırık) tespit edildiği öğrenildi.