📽️’Godzilla’ ve ‘Kong’ Bu Kez Güçlerini Birleştiriyor

0

📽️’Godzilla’ ve ‘Kong’ Bu Kez Güçlerini Birleştiriyor

MonsterVerse’ün yeni filmi ‘Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk’, Nisan 2024’te sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

MonsterVerse’ün iki ikonik kahramanı Godzilla ve Kong, evrenin beşinci filmi için güçlerini birleştiriyor. Legendary Pictures’ın 2021’de piyasaya sürdüğü Godzilla vs. Kong filminin sonrasında geçecek serinin yeni filmi Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk’tan ilk fragman, geçtiğimiz gün yayınlandı.

Filmin paylaşılan resmi sinopsisine göre bu filmde, Kong ve Godzilla’yı, dünyamızda gizlemiş ve hem onların hem de bizlerin varoluşuna tehdit oluşturan daha önce keşfedilmemiş devasa bir tehditle karşı karşıya gelirken izleyeceğiz. Bu destansı yeni film, dev yaratıkların kökenlerini, Kafatası Adası’nın gizemlerini ve bu olağanüstü canavarların şekillenmesine yardımcı olan ve onları sonsuza kadar insanoğluna bağlayan efsanevi savaşı konu alacak.

Rebecca Hall, Brian Tyree Henry ve Kaylee Hottle’ın Godzilla vs. Kong filmindeki rollerine geri dönecekleri bu yeni filmde, Dan Stevens ve Fala Chen de kadroya yeni katılan isimler olarak göze çarpıyor.

2021’deki filmin yönetmeni Adam Wingard’ın tekrar yönetmen koltuğunda oturacağı Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk, 12 Nisan 2024 tarihinde sinemalarda olacak.