Hayranlarını üzecek haber. Reytinglere yenildi, final kararı alındı!

0
Dev bütçelerle Kanal D ekranında yayınlanan, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’nın başrolünü ğaylaştığı ‘Ya Çok Seversen’ dizisi erken final kararı aldı.Dizi dev bütçelere rağmen beklenen ilgiyi görmedi. Bu durum Kanal D yönetimine erken finalden başka seçenek tanımadı.

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ ekranlara veda ediyor. Dizinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer almaktaydı.

Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı dizisi ‘Ya Çok Seversen’in final yapacağı duyuruldu. Dizi, 13’üncü bölümüyle ekrana veda edecek. Edinilen bilgiye göre dizi düşük reytinglere yenildi.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'dan üzücü haber! Sevenleri yıkıldı...

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ay Yapım dizi finaline ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye’yle birlikte dünyanın birçok ülkesinde de eş zamanlı yayınlanan ‘Ya Çok Seversen’ dizisi 2 hafta sonra yayınlanacak 13. bölümüyle final yapacak. Bu keyifli yolculukta bizlerle olan seyircimize çok teşekkür ederiz…” ifadelerine yer verdi.

‘Ya Çok Seversen’, reytinglerde beklentiyi karşılamamış, son olarak Pastel Film‘in ‘Dilek Taşı’ dizisi başlayınca cumartesi gününe alınmıştı.