Bir Adam Aldığı Alaylara Rağmen 252 Kiloluk Bir Kadınla Evlendi. Mutlular…

0

Bir Adam Aldığı Alaylara Rağmen 252 Kiloluk Bir Kadınla Evlendi. Mutlular…

Aşk dünyasında  mükemmel eşi bulmak tek bir formülle sınırlandırılamaz. Güzellik algısı subjektiftir ve aşk herhangi bir standarda uygunluk gerektirmez.  Matt ve Brittany’nin aşk hikayesi bu fikrin dikkate değer bir örneğidir.

Farklılıklarının ötesini göremeyenlerin alaylarına ve onaylamamalarına rağmen, gerçek sevginin dış görünüşlerin ötesine geçtiğini kanıtladılar.

23 yaşında bir kadın olan Brittany Jacques, hayatı boyunca sevgiyi ve kabulü aramıştı. Ne kadar çabalarsa çabalasın, sonunda hep hayal kırıklığına uğradı ve kalbi kırıldı.  Kontrolcü partnerleriyle olan ilişkileri  kendisini umutsuz ve bitkin hissetmesine neden olmuş, bu da kendine ve vücuduna olan güvenini kaybetmesine neden olmuştu.

Brittany, onun kilo vermesini isteyen ya da kıvrımlarını fetişleştiren eski erkek arkadaşlarından gelen karışık sinyallere rağmen karar verdi. Artık kimsenin kendi değerini baltalamasına izin vermemeye kararlıydı. Bu yüzden cesurca kendini aşkı bulma olasılığından uzak tutmayı seçti.

Brittany beklenmedik bir şekilde Matt Montgomery ile Facebook aracılığıyla bağlantı kurdu. Fiziksel farklılıklara rağmen Brittany ve Matt birbirleriyle konuşmaya başladılar.

Brittany, ilk karşılaşmalarını şöyle anlatıyor: “İlk başta biraz tereddütlüydüm. Erkeklerin kilo vermem ya da görünüşümü değiştirmem konusunda ısrar ettiği ilişkiler yaşadım.” Kendine olan güvenini ve öz değerini nasıl etkilediğini anlattı. Bedenini değiştirmeye çalıştığı bir zaman vardı.

Eleştirileri görmezden gelerek  kalplerinin sesini dinlediler ve birlikte olmaları gerektiğine emin oldular.  Montgomery, Jacques’e evlenme teklif etti . Daha sonra sosyal medyadan evliliklerini duyurdular .

Brittany ve Matt aşk hikayelerini korkusuzca dünyayla paylaşırken, çevrimiçi trollerin incitici yorumlarıyla ve yargılamalarıyla karşılaştılar. Matt, insanların onun erkekliğini ve fiziksel yapısını sorguladığını itiraf etti.  “İnsanlar Instagram’da onun için yeterince büyük veya yeterince erkeksi olmadığımı öne süren yorumlar bırakıyor”  dedi .  Ayrıca sokakta yürürken ara sıra karşılaştıkları bakışlardan da bahsetti .

Acı verici eleştirilere ve rahatsızlığa rağmen çift, olumsuz duygunun onları ayırmasına izin vermeyi reddetti. Bunun yerine birlik olmaya ve aşkın şekil ve boyut sınırı tanımadığını kanıtlamaya kararlıydılar. İlginç bir şekilde Matt, zayıf kadınlarla olumsuz karşılaşmalar yaşamıştı ve bu da Brittany’yi ruh eşi olarak daha da fazla takdir etmesine neden olmuştu.

Matt, Brittany’yle tanıştığı andan itibaren onun vücuduna olumlu yaklaşımından ve kendine duyduğu sevgiden büyülenmişti. Görünüşünü değiştirmesi için ona baskı yapmak yerine mutluluğuna odaklandı. Matt, Brittany’ye bir Instagram gönderisi adadı. “Sen değerlisin, her gün sonsuz sevgiyi ve daha fazlasını hak ediyorsun. Benim sana bakışım ve senin için hissetme şeklim, senin bana bakışın ve benim için hissetme şeklin, bizim böyle olmamız gerektiğini biliyorum,” başlığı okundu .

Brittany ve Matt, karışık ağırlıklı ilişkileriyle gurur duyuyor ve kendilerini benzer durumda bulan diğerlerine örnek olmayı amaçlıyor.  Brittany , daha fazla anlayış ve kapsayıcılık ihtiyacını vurgulayarak , “Karışık ağırlıklı ilişkilerin daha yaygın olmasını ve kabul edilmesini diliyorum”  dedi .

ilk çocuklarını kucağına aldıktan
sonra aileleri kendilerini bir bütün ve tamamlanmış hissettiler. Ve yakın zamanda, son gönderilerinde  artık ailelerini daha da genişletmeyi beklediklerini sevinçle duyurdular.

Jacques ve Montgomery aşkın toplumsal normlarla sınırlı olmadığını kanıtlıyor. Her durumda, her zaman ve her şekilde çiçek açabilir .