Süper Lig’in 3. haftası bugün oynanacak üç karşılaşma ile devam ediyor

0

Fatih Karagümrük’ün rakibi MKE Ankaragücü

VavaCars Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında bugün MKE Ankaragücü’nü konuk edecek.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak ve saat 19.15’te başlayacak karşılaşmayı hakem Turgut Doman yönetecek.

Süper Lig’de sezona iç sahadaki Beşiktaş maçıyla başlayan ve 1-0 mağlup olan VavaCars Fatih Karagümrük, geçen hafta deplasmanda RAMS Başakşehir’i 2-0 yenerek ilk puanlarını aldı.

Hafta içinde İtalyan futbolcu Stefano Sturaro’yu kadrosuna kattığını duyuran kırmızı-siyahlı kulüp, son olarak Fenerbahçe’den eski golcüsü Serdar Dursun’u transfer etti.

Süper Lig’de sezona deplasmanda aldığı 3-2’lik Kasımpaşa yenilgisiyle başlayan MKE Ankaragücü, ikinci haftada konuk ettiği Yukatel Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. MKE Ankaragücü, kadrosunu Türkiye’de daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe formaları da giyen Yeşil Burun Adalı Garry Rodrigues ile güçlendirdi.

Kayserispor’un konuğu Samsunspor

Trendyol Süper Lig’in 3’üncü haftasında Mondihome Kayserispor, bugün Yılport Samsunspor’u konuk edecek.

Trendyol Süper Lig’in 3’üncü haftasında Mondihome Kayserispor ile Yılport Samsunspor karşı karşıya gelecek. RHG Enertürk Enerji Stadı’ndaki mücadele,  Bahattin Şimşek’in düdük çalacak.

Mondihome Kayserispor – Yılport Samsunspor maçı saat 19.15’te başlayacak.

Ev sahibi Mondihome Kayserispor, 2 haftada 2 beraberlik aldı. Sarı kırmızılılar, Galatasaray ile 0-0, İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Çağdaş Atan’ın ekibi, transfer yasağı nedeniyle yeni sezona da takviye yapamadan başladı.

Rakip Yılport Samsunspor ise 2 haftada 1 puan alabildi. Karadeniz ekibi, ilk haftada Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar, geçen hafta ise Fenerbahçe’ye iç sahada 2-0 mağlup oldu.

Hatayspor, Alanyaspor’a konuk olacak

Trendyol Süper Lig’in 3’ncü haftasında Corendon Alanyaspor ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya gelecek.

Alanya Oba Stadyumu’nda başlayacak mücadele saat 21.45’te başlayacak.

Karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu’nun yönetecek.

İlk hafta RAMS Başakşehir’i 2-0 ile geçen Corendon Alanyaspor ikinci haftada Çaykur Rizespor deplasmanından 0-0’lık skorla ayrılmıştı.

İlk 2 haftaya 4 puanla başlayan Akdeniz ekibi seyircisi önünde ikinci galibiyetini almak istiyor.

Deprem felaketi nedeniyle sezona zor şartlar altından başlayan Atakaş Hatayspor, ilk hafta Pendikspor’u 5-1 yenerek lige moralli başlamıştı.

İkinci haftada ise Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan Hatay temsilcisi, 4 puan topladı.