Miha Zajc ve Mert Müldür resmen Fenerbahçe’de

0

Miha Zajc 3 yıl daha Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, 2018-2019 sezonundan bu yana sarı-lacivertli formayı giyen Sloven milli futbolcu Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

29 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2025-2026 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçe formasını giyecek.

Zajc için düzenlenen imza törenine sarı-lacivertli ekipten yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ile sportif direktör Mario Branco da katıldı.

Miha Zajc, imzaların atılmasının ardından yaptığı açıklamada, “Sonunda geri döndüm ve çok mutluyum. Bir an önce takıma katılıp çalışmalara başlamak istiyorum. Umarım çok güzel bir sezon geçiririz. Taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Onlara tekrar iyi performansımı göstermek istiyorum. Her zaman arkamızda olduklarını biliyoruz. Tüm sezon bizi aynı şekilde desteklemeye devam etmelerini çok istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mert Müldür resmen Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, İtalya Serie A ekibi Sassuolo formasını giyen 24 yaşındaki milli futbolcu Mert Müldür ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mert Müldür için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde imza töreni gerçekleştirildi. Törende Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Sportif Direktör Mario Branco yer aldı.

Mert Müldür’ün transferi konusunda Sassuolo Kulübü ile anlaşma sağlandığını bildirilen açıklamada, 24 yaşındaki sağ bekin, kendisini 4 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Mert Müldür imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, “Öncelikle böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah herkes için hayırlısı olur ve taraftarlarımıza güzel maçlar izlettiririz. Çok gururlandım ve onurlandım. Taraftarlarımızla kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here