Ali Koç’tan, Aziz Yıldırım, beş yıldızlı forma ve transfer açıklamaları

0

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda konuştu. Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Ali Koç, 2-3 nokta atışı transfer daha yapacaklarını söyledi.

Ali Koç’un açıklamaları şöyle:

-Bu sene şu ana kadar iyi bir transfer planlaması yaptık. 2-3 tane daha nokta atışımız var, onları da inşallah önümüzdeki haftalarda halledeceğiz.

-5 yıldızlı armamızın olduğu formalarla maça çıkacağımızı ifade etmiştik. Bu karar almamızın sebebi; TFF’ye yaptığımız başvurunun üzerinden uzun bir sürenin geçmesiydi. Kupa seramonisine 5 yıldızlı formayla çıktı, Zimbru maçına 5 yıldızlı formayla çıktık. TFF tarafından komisyon kurulmamış olsaydı sonuna kadar 5 yıldızlı formayla devam edecektik. Bunun puan silme cezasından küme düşmeye kadar cezası var. Geldiğimiz noktada TFF’nin yaklaşımını son derece doğru buluyoruz. Bundan sonraki maçlarımızda yıldızsız formamızla oynayacağız.

-Aziz Yıldırım, yine kendine has üslubu ve yalan ve tehditlerle kritik zamanda ortaya çıktı. Camia gücüne, bu sezon her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Öyle bir kültürde yaşıyoruz ki, bu yalanlara ve tehditlere cevap vermediğinizde üstünüze yapışıyor. Sayın Yıldırım, etrafındaki yancıları ile hayal dünyasında yaşıyor. Bütün aklı selim Fenerbahçeliler, sizin gerçek derdinizin Fenerbahçe’nin iyiliği olmadığını biliyor.

Kamuoyu önünde karşıma çıkma cesaretiniz varsa, her söylediğinize cevap veririm. O güne kadar Aziz Yıldırım konusu kapanmıştır. Sayın Başkan, hayatımda karşılaştığım en cesur görünümlü ama hiç de cesur olmayan bir lidersiniz. Biraz iyi niyetli olsaydınız, Fenerbahçe’ye yapacağınızı eleştirilerinizi dışarıda değil, kongre üyeleri önünde yapardınız.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here