Üner’in ‘Sultanlara’ teşekkürü viral oldu: Bir kadın çıkar 15 yaşında evlendirilen kız çocuğuna ‘Kime göre, neye göre çocuk?’ diyenlere etkili smacı yapıştırır

0

Filenin Sultanları’nın başarısı tüm Türkiye’nin göğsünü kabarttı.

Haber sunucusu Ece Üner A Milli Kadın Voleybol Takımı’na teşekkür ederken çarpıcı bir konuşma yaptı. O konuşma sosyal medyada çokça paylaşıldı.

AW936500_01

Ece Üner’in tv100 ana haber bülteninde yaptığı konuşma şöyle:

“Türk kadını böyledir işte: Bir pasör çaprazı çıkar, kız çocuklarının eğitimine karşı çıkanlara karşı atak yapar; ‘Kadınlar evden çıkamaz’ diyenlere, 15 yaşında evlendirilen kız çocuğuna ‘Kime göre, neye göre çocuk?’ diyenlere etkili smacı yapıştırır, ‘Sahiplendirelim’ diyenlere blok koyar.

AA-20230717-31695644-31695643-FIVB_MILLETLER_LIGINDE_SAMPIYON_OLAN_FILENIN_SULTANLARI_KUPAYI_ALDI

İyi bir libero gelir, kadın hakları yere değmeden kurtarır. Özetle kadınların azmi ve mücadelesi hiç bitmez. Kadınlar ‘bitti’ demeden bitmez o son top yere değene kadar ve Türk kadını kendini hatırlatır.

AW936488_07

Cumhuriyet’in 100. yılına çok yakıştınız, sizinle gurur duyuyoruz. Sonuna kadar mücadeleyi, azmi ve kararlılığı, vazgeçmezliği ve umudu, en çok da Türk kadının gücünü hatırlattığınız için size sonsuz teşekkürler.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here