Ebrar Karakurt’un Atatürk’ün sözlerini paylaşımı sosyal medyayı salladı:  ”Ey kahraman Türk kadını…

0

Ebrar Karakurt’un paylaşımı sosyal medya’da viral oldu: ”Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”

FIVB Miletler Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan ve ülkemize müthiş bir gurur yaşatan A Milli Kadın Voleybol takımımızın göz bebeği Ebrar Karakurt’un sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin ev sahipliğinde Arlington kentinde düzenlenen FIVB Miletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 deviren Filenin Sultanları, tarihi bir şampiyonluğa imza attı.

Final maçına 26 sayıyla damga vuran isimlerin başında gelen ve turnuvanın MVP’si seçilen Melissa Vargas’ın en yakın ikilisi olan Ebrar Karakurt performansıyla yine göz kamaştırdı. Daha önce bir çok kez eleştirilen ve bu iklimden uzaklaşmak için İtalya’ya transfer olan Ebrar Karakurt’un muhteşem final gecesinin ardından tekrar gündeme oturması kaçınılmaz oldu.

Ebrar Karakurt, şampiyonluğun ardından sosyal medyadan kendisini hedef alanlara madalyalı yanıt verdi. Karakurt, Twitter’dan paylaştığı mesajda “Boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler yani altın madalya” dedi. 21 yaşındaki pasör çaprazı bir paylaşımda da Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ”Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” sözlerini paylaştı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here