🎬📽️Bu hafta sonu vizyona girecek filmler

0
16 Haziran Cuma günü (bugün) sinemaseverler beyaz perde de yeni yapımlar ile bulaşacak.

Hafta sonu animasyondan aksiyona, korkudan drama önemli yapımlar vizyonda olacak.

Oscar’a aday gösterilen Joyland, DC Genişletilmiş Evreni’nden Flash da bu hafta beyaz perdede…

Asteroit Şehir (Asteroid City)

İşte bu hafta sonu vizyonda izleyici ile buluşacak filmler - Resim: 1

Wes Anderson’ın yönettiği Asteroit Şehir (Asteroid City), Margot Robbie, Tom Hanks ve Scarlett Johansson’dan oluşan usta oyuncu kadrosuyla seyircileri keyifli bir romantik komedi serüvenine çağırıyor. Film, bilimsel amaçlı düzenlenen bir programda beklenmeyen olayların meydana gelmesiyle yaşananları konu ediniyor.

Benim Babam Bir Kahraman
İşte bu hafta sonu vizyonda izleyici ile buluşacak filmler - Resim: 2

Ufuk Bayraktar, Mahir İpek ve Selim Erdoğan’lı oyuncu kadrosuyla vizyona giren Benim Babam Bir Kahraman, eşini kaybettikten sonra oğlu Can ile birlikte kendilerine yaşayabilecekleri bir dünya kuran bir babanın mücadelesini konu ediniyor. Belediyede temizlik görevlisi olarak çalışan Altan, kalp yetmezliği teşhisi konulan oğlu Can’ın moralini yüksek tutmanın yolunu çizgi romanlarda buluyor…

Elemental: Doğanın Güçleri
İşte bu hafta sonu vizyonda izleyici ile buluşacak filmler - Resim: 3

Peter Sohn’un yönetmen koltuğunda oturduğu Disney yapımı Elemental: Doğanın Güçleri (Elemental), ateş, su, toprak ve hava elementlerinin bir arada yaşadığı Element Şehri’ni anlatıyor. Alev ve Deniz’in güçlü bağlara dayalı arkadaşlığıysa içerisinde bulundukları dünyayı sorgulamalarına sebep oluyor.

The Flash
İşte bu hafta sonu vizyonda izleyici ile buluşacak filmler - Resim: 4

Yönetmenliğini Andy Muschietti’nin yaptığı, senaryosunu Christina Hodson’ın kaleme aldığı The Flash, annesinin ölümünü engellemek için zamanda geriye giden Barry’nin başından geçenleri konu ediniyor. Filmde, ailesini kurtarmak için süper gücünü kullanarak kendisini süper kahramanların olmadığı bir gerçekliğe hapseden Barry Allen’ın Batman’den yardım istemesi ve her şeyi düzeltme mücadelesi anlatılıyor.

Hüddam 3: Lamia
İşte bu hafta sonu vizyonda izleyici ile buluşacak filmler - Resim: 5

Korku filmi tutkunlarını sinema salonlarında buluşturacak Hüddam serisinin 3. filmi olan Hüddam 3: Lamia, yıllar önce hizmetkarı Lamia ile yanlış bir anlaşma yapan Davut’un anlaşmayı bozmak için kendi canına kıymasıyla başlayan olayları konu ediniyor. Lamia bu zamana kadarki tüm hizmetkarlardan çok daha kuvvetlidir ve Asaf’ın bu durumdan haberi yoktur. Asaf için anlaşmayı bozmak ya da anlaşmaya uymak ölüm kalım meselesi haline gelir…

Joyland
İşte bu hafta sonu vizyonda izleyici ile buluşacak filmler - Resim: 6
Joyland: Otoriter babalarının sözünden çıkmayan Rana ailesi, soylarını sürdürecek erkek çocuklarının varlığıyla gurur duymaktadır. Fakat ailenin geleceğe dair planları ve hem çevreye hem de kendilerine karşı duruşları, beklenti ve zorunluluklarını değiştirecek bir şey olur: Küçük oğulları Haydar gizlice bir erotik kabarede iş bulur, üstüne üstlük arkasında dans ettiği trans kadın şarkıcıya âşık olur. Joyland, neşeli anlar kadar melankoliyle yüklü, duygusal bir film. Saim Sadiq’in yönettiği bu ilk film, Cannes Film Festivali’nde prömiyerini yapan ilk Pakistan filmi, Pakistan’ın da Oscar adayı oldu.

Obsesyon

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here