MASTERCHEF’TE SOMER ŞEF MUAMMASI GİDERİLDİ.

0

MASTERCHEF’TE SOMER ŞEF MUAMMASI GİDERİLDİ.

Ekranların sevilen programı Masterchef’in sezon tanıtımlarında jüri ana kadrosundan şef Somer Sivrioğlu’nun tanıtımlarda yer almaması üzerine ortaya çıkan kafa karışıklığı giderildi.

Somer şef, başlangıçta değil ama Masterchef All Star’ın ilerleyen bölümlerinde yer alacak.

Masterchef, bu sezon geçen sezonların göze batan yarışmacılarıyla Masterchef All Star formatında yayımlanacak. Jürinin sevilen klasik kadrosundan Somer Sivrioğlu tanıtımlarda yer almayınca, yerine şef Yılmaz Öztürk görününce “ayrıldı mı?” soruları akla gelmişti. Ayrıca restoranlarından birinin duvarının yıkılmasıyla bir kişi ölünce hakkında açılan ve hapis cezası istenen dava da hatırlanmıştı.

AÇIKLAMALAR ANA KAYNAKLARDAN

Konuya iki isimden gelen mesajlarla açıklık getirildi. Somer Sivrioğlu’nun bizzat kendisinden ve Acun Ilıcalı’dan.

Somer Sivrioğlu’nun sosyal medya mesajı dolambaçlı. Şöyle: “Tüm gün, ay, yıl çalışsan da dışarda binbir türlü zorluklarla, hatta haksızlıklarla boğuşsan da gurbete gitsen de geç kalsan da koşulsuzca kabul edildiğin, kaçtığın, sığındığın yerdir evin. Bekleyenin vardır. Sevenin vardır; yuvandır.”

AÇIKLAMAYA GÖRE SEBEB YAZ SICAĞI

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın mesajı ise daha net. Mesaj şöyle: “Somer şefim Avustralya’da biliyorsunuz. Yazın şeflerimize bir ay da olsun ara verebilmek adına çekimlerimizi öne çekmek zorundayız. Yaz sıcağında bütün şeflerimizin şeflerimin çalışmasını istemiyorum. O izinleri verebilmek için çekimleri öne çekmek zorunda kaldık. O sırada Somer şef Avustralya’da olduğu için sadece ilk bölümde yer almıyor. Sonrasında tabii ki dönecek. Somer şefimizi özledik. Kollarımızı açtık; bekliyoruz.”

KONU YAZ AMA SOMER ŞEF KIŞI YAŞIYOR

Acun Ilıcalı’nın mesajı esas alınırsa durumun özü, yaz sıcağı gerekçesiyle şefler dönüşümlü görev alacaklar ama ilginç bir durum var.

Somer Sivrioğlu Avustralya’da olduğu için bu ülke de Güney Yarım Küre’de yer aldığından orada mevsim kış başı… Somer şef muhtemelen yazın memleketinde

tatil yapamayacak.

Konu baştan niçin açıklanmadı? O da merak konusu…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here