“İzmir’in Anadolu Kadınları” Korosu Antakya Medeniyetler Korosu’na destek için sahneye çıkacak.

0

“İzmir’in Anadolu Kadınları” Korosu Antakya Medeniyetler Korosu’na destek için sahneye çıkacak.

31 Mayıs’taki konserin geliriyle Antakya Medeniyetler Korosu’nu bir araya getirip, Hatay’ı yeniden ayağa kaldırma çabalarına destek olunacak.

İzmirliler 6 Şubat depreminin yaralarını sarmak için depremzedelerle dayanışmayı sürdürüyor.

Depremde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’nu desteklemek amacıyla İzmir’in Anadolu Kadınları Kültür ve Sanat Derneği Korosu’nun vereceği konsere İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ev sahipliği yapacak.

İzmir’in Anadolu Kadınları Kültür ve Sanat Derneği Korosu, 31 Mayıs günü saat 20:30’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde Hatay Antakya Medeniyetler Korosu’nu desteklemek amacıyla yardım konseri verecek.

İmam, papaz, doktor, avukat, öğretmen, manifaturacı gibi farklı mesleklerden, Yahudi, Müslüman, Hıristiyan gibi farklı dinlerden oluşan üyeleriyle medeniyetler arasında bir köprü oluşturmak, müzik aracılığıyla barış, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi mesajları vermek amacıyla 2007 yılında kurulan Medeniyetler Korosu 6 Şubat depremlerinde 7 üyesini kaybetti.

2012 yılında Nobel Barış Ödülüne de aday gösterilen topluluğun üyeleri deprem sonrası Türkiye’nin farklı şehirlerine dağılarak yaşam mücadelesi vermeye başladı.

Şef Yılmaz Özfırat’ın yöneteceği konseri izlemek ve bu dayanışmaya katılmak isteyenler 0533 476 86 82 numaralı telefondan iletişim kurabilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here