Bursa’da öğrencileri taşıyan otobüs devrildi! 3 ölü 44 yaralı;Bursa-Ankara karayolu çift şeritli olarak trafiğe kapandı

0

Bursa’da öğrencileri taşıyan otobüs devrildi! 3 ölü 44 yaralı;Bursa-Ankara karayolu çift şeritli olarak trafiğe kapandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde geziden dönen öğrencilerin bulunduğu tur otobüsü bariyerlerin üzerine devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada sürücü ve 2 öğrenci hayatını kaybetti, çok sayıda öğrenci de yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

Bursa’nın İnegöl ilçesi Şehitler Mahallesi mevkisinde gece yarısı korkunç bir kaza meydana geldi. Çanakkale gezisinden Ankara’ya dönen öğrencilerin bulunduğu Kemal A. yönetimindeki 06 BFV 850 plakalı tur otobüsü, iddiaya göre hızlı gittiği belirtilen sürücünün ani fren yapması sonucu kontrolden çıktı.

Kemal A.’nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otobüs yan yatarak, bariyerin üzerine devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada hafif şekilde yaralanan öğrenciler, arkadaşlarına yardım ederek otobüsten çıkardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine AFAD, polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri karayolu üzerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şoför Kemal A. ile 2 öğrencinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı öğrenciler ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Kaza nedeniyle Bursa-Ankara karayolu çift şeritli olarak trafiğe kapandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here