Milletvekili adayı oyuncu Kerem Fırtına: 4 yıldır Muaythai eğitimi alıyorum, TBMM’ye hazırım!

0
Milletvekili adayı oyuncu Kerem Fırtına: 4 yıldır Muaythai* eğitimi alıyorum, TBMM’ye hazırım!                                                                                                                                                                                                                                      Yeşil Sol Parti milletvekili adayı oyuncu Kerem Fırtına, “Ben demokratik bir cumhuriyet istiyorum. Yeşil Sol bunun gerçekçi olarak bir mücadelesini veren bir parti. Çoğulcu bir ülke istiyorum” dedi.                                                                                                               

Yeşil Sol Parti listesinden İstanbul 3’üncü bölgeden aday gösterilen oyuncu Kerem Fırtına gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

T24’ten Candan Yıldız’a konuşan Fırtına, siyasetin hayatının bir parçası olduğunu söyledi. 4 yıldır Muaythai eğitimi aldığını söyleyerek TBMM’ye hazır olduğunu ifade etti.

Yeşil Sol’da siyaset yapmasının nedenini de açıklayan Fırtına, “Ben demokratik bir cumhuriyet istiyorum. Yeşil Sol bunun gerçekçi olarak bir mücadelesini veren bir parti. Çoğulcu bir ülke istiyorum” ifadesini kullandı.

*Muay Thai (Tayca: มวยไทย), Tayland’da ortaya çıkan ve özgün adı Muay Thai olan dövüş sporu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here