Hatay’dan 3 mucize daha!

0

Hatay’dan 3 mucize daha!

10 yaşındaki Osman 260. saatte, Mehmet Ali Şakiroğlu ve Mustafa Avcı ise 261. saatte enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Hatay’da ise 278. saatte yeni bir mucize yaşandı ve 1 kişi enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

Hatay’dan depremin 12’nci gününde bir mucize haberi daha geldi ve 278. saatte enkazdan bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı.

Hatay’ın Defne ilçesinde depremin 278’inci saatinde bir binanın enkazından 45 yaşlarındaki Hakan Yasinoğlu sağ çıkarıldı.

Elektrik Mahallesi’nde yıkılan Tolga Apartmanı enkazında çalışma yürüten ekipler, bir kişinin canlı olduğunu tespit etti.

PAK, AFAD ve CEKUT ve İstanbul İtfaiyesi’nin de arasında yer aldığı arama kurtarma ekiplerince gerçekleştirilen yoğun çalışmada, 45 yaşlarındaki Hakan Yasinoğlu’na ulaşıldı.

Ekiplerce enkazdan depremin 278’inci saatinde çıkarılan Yasinoğlu, hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan Hatay’da Defne Apartmanı’ndan ses ve ısı alındı. CNN Türk Editörü Enver Kaptanoğlu, Defne Apartmanı’nın enkazındaki çalışmaları aktarırken “Bu gece burada ses ve ısı tespiti yapılmıştı. Çalışmalar yaklaşık 10 saattir devam ediyor. Enkaz altındaki vatandaşlarımızın yakınları da burada. Defne Apartmanı enkazında 20’den fazla kişinin olduğu söyleniyor. Şimdiye kadar yalnızca 3 kişiden ısı ve ses tespiti alındı. Diğer kişilerin durumuysa belirsizliğini sürdürüyor. Isı ve ses tespiti yapılan afetzedelerimizin isimleri; Fikret Dalyan, Sema Dalyan, Medine Dalyan” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here