Güner YÖNEL; 2023, Burçlar / BALIK & Yükselen BALIK

0

Güner YÖNEL; 2023, Burçlar
BALIK & Yükselen BALIK

Balık Yükselen Balık; Yeni yıla Mars retrosu ile giriliyor.

12.Ocak sonrası 2,5 aydır sönümlenen, yavaşlayan durumlar 26 Mart’a kadar ilerlemeye açık duruyor. Aile, yerleşim, eve dair bir düzenleme, mülk, emlak, toprağa dair bir konu, kiralama konuları sürüncemede kaldıysa akışta kalmak, 26 Mart’a dek net adımlar atmak, bazı bitişlerin ardından başlangıç yapmak, iş hayatında beklentileri, iş ilişkilerini doğru yönetmek, aile içi sorunları çözüme kavuşturma şansı var.16 Mayıs ise Jüpiter bolluğu, iyimserliği destekleyici yönde. Bu fırsat ilk etapta maddi kazanımlara odaklanmak, parasal alanda ataklar yapma cesareti verecek. Eldeki nakit imkanları, var olan gelirleri yerinde değerlendirmek doğru bir seçenek olabilir. Ancak nakit akışını dikkatli kullanmalı, finansal planların risk içeren yanına dikkat etmelisiniz.

Iş hayatında, kariyerde, hedeflerde genişleyen imkanlar yeteneklerinizi geliştirmek, kazançlarınıza yönelik atılımlar yapmak, girişimci bir ruhla, cesaretle yola koyulma gücü verecek. Özellikle geçen sene verilen emeklerin karşılığını alabileceğiniz parasal girdiler öne çıkabilir. Kişisel girişimler, iş hayatından, yatırımlardan gelecek kazançlar oldukça güzel gelirlere işaret ederken, bütçenizi düzenlemek için akıllıca planlar yapmalısınız. Çeşitli alım satım işleri, yatırım odaklı planlar hız kazanırken, gerek keyfi gerekse zorunlu olmayan harcamalarda kontrolü olmak yararınıza.

20 Nisan Güneş tutulması önemli iş, yatırım, kazanç fırsatlarına işaret ederken Pluton bağlantısı çok daha temkinli olmanız konusunda uyarıcı.

Mayıs sonrası bir yıllık süreçte Jüpiter Boğa burcu geçişi, yakın çevre, kardeş ilişkileri yapıcı, güven veren bir boyuta ulaşıyor. Burada maddi konuların da çokça gündeme geleceği gelişmeler olası. Özellikle kardeşlerin yaşamında şanslı gelişmeler mümkün dersek yanlış olmaz. Ticari işler, satış /pazarlama, anlaşmalar, iş yolculukları, E-Ticaret, Blog çalışmaları üzerinden ilerlemek isteyenler için pozitif bir dönem. Eğitim, sınavlar, dil öğrenmenin yani sıra kariyer bağlantılı ya da zihinsel anlamda, kariyerde geliştirici tecrübeler, eğitimlere yer açma, yolculukların artışa geçmesi mümkün.

Yılın en önemli geçişi ise 2,5 yıl burcunuzda olacak; Satürn!

Yaşamınızda kontrol edemediğiniz durumlardan sıyrılıp, pek çok şeyi hayatınızdan çıkarmanın rahatlığı var. Kontrol sizin elinizde ancak, kişisel disiplini sağlamak, yeni hedefler belirlemek, uzun vadeli planlar tasarlamak, sabırla ilerlemek kimi zaman yük taşıdığınız, kısıtlandığınız duygusu verebilir. Bu etki aslında yaşamınıza yeni bir solukla yön vermek, yeni bir rota çizmek, kalıcı, uzun vadeli hedeflere ilerlemek adına önemli.

Hayata dair yaklaşımlar, kendinizden beklentileriniz, ilişkiler açısından yeni bir yapılanma süreci getirirken, evlilik veya yolunda gitmeyen her türlü bağ’ın sorgulanacağı, sizi engelleyen, aşağıya çeken koşullardan uzaklaşma isteği olsa da hayatı akışında, kabullenme içinde ilerletme, gereken yerde sınır çizme zamanı.

Genel sağlığa ekstra özen göstermeniz adına Saturn etkileri dikkate alınmalı. Kısaca hayatınıza çeki düzen vermek, Neptun etkisi ile dağılan, puslu ya da yön bulmakta zorlandığınız her türlü durumu sorumlulukla toparlamak, hayallerinizi somutlaştırnak adına pozitif.

Venüs retrosu ise 23 Temmuz/4 Eylül arasi Aslan’da 6.ev alanında! Öncelikle sağlıkta kalbe, çeşitli yorgunluklara dikkat. Genel anlamda işlerin, çalışma hayatının, iş ilişkilerinin, proje ve organizasyon bağlantılı konuların aksayabileceği şartları doğru yönetmek gerekecek. İş, eleman değişiklikleri, yeni bir ortam hazırlığı adına acele edilmemeli. Günlük hayat akışındaki tempo yavaşlarken, iş ilişkilerinde ego çatışmalarına, ofis içi değişikliklere dikkat etmekte fayda var.

Dilediğiniz desteği almak, işler, planlar aksayabilir.

Güneş/Ay tutulmaları 2/8 ekseninde yaşanırken; 20 Nisan’da Koç burcu Güneş tutulması parasal alan, bütçe, kazanımlar, yatırım planlarını kendi kişisel çabanızla ilerletmek yönünde Jupiter’in etkisiyle önemli bir evre başlıyor.

14 Ekim Terazi Güneş tutulması ile ortak para, yatırım, başkalarına bağlı ilerleyen finansal konularda değişim içeren gelişmeler içinde olabilirsiniz. Burada ortak değerler, borçlar, ortaklı bir paylaşım, nafaka, tazminat v.b. anlamında geçmiş boyutunu aşma, krizleri yönetme evresi olabilir. Genel sağlık gözden geçirilebilir.

Pluton ise Mart sonu/Haziran arası bir dönemin kapanışı ile bilinçaltı alanınız önem kazanıyor. İçinizdeki ruhsal gücü keşfetme fırsatı verirken, kolektif alanda, sosyal boyutunda, iş hayatında güçlü kişilerden destek alabileceğiniz dönüşümler içindesiniz. Esasında aktif bir iş hayatı olanlar adına kendinden büyük bir kolektif çalışma, sistemim kontrolü altında yol bulma, insiyatif alma, uzaklar, yabancılarla ilgili plan/ proje bazlı deneyimler, sorumluluklar, plan/ proje bazlı deneyimler, sorumluluklar olacaktır.

🥀
Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 18 Aralık 2022

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here