Uğur Şahin: Semptom gösteren korona virüsüne karşı yeni bir aşı geliştiriyoruz      

0
Uğur Şahin: Semptom gösteren korona virüsüne karşı yeni bir aşı geliştiriyoruz                                                                                                                               BioNTech’in kurucu ortaklarından Uğur Şahin, JP Morgan’ın sağlık konulu konferansta semptom gösteren korona virüsüne karşı bir aşı formülü için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.                                                                                                                          

Uğur Şahin, “BioNTech, önceki versiyonlarda görülen spike proteininin barındıran bir aşı üzerinde çalışıyoruz. En iyi oranla bütün virüslerde T-hücresi epitoplarının yüzde 99’unu koruyoruz ve bizce bu kombinasyonu kullanmak aşının vereceği tepkiyi ve kalitesini artıracaktır” diye konuştu.

Şirketin geleceği ile ilgili olarak da Şahin, “Bence odak noktamız sadece ağır hastalıklara karşı değil fakat belirti gösteren hastalıklara karşı da nasıl aşı geliştirebileceğimiz ve enfeksiyonları önleyebileceğimiz olacak” dedi.

Gazeteduvar’ın aktardığına göre Şahin, kanserle mücadele konusunda çalışmalarının ve incelemelerinin de devam ettiğini söyledi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here