Güner YÖNEL; 2023, Burçlar / OĞLAK & Yükselen OĞLAK

0

Güner YÖNEL; 2023, Burçlar /
OĞLAK & Yükselen OĞLAK

2023 Yılı Astroloji! Oğlak burcu/Yükselen Oğlak! Yeni yıla Mars retrosu ile giriliyor.12 Ocak sonrası rutin hayatın, iş koşullarının getirdiği bocalamaya rağmen dinamik zamanlar çok daha hızlanıyor. 26 Mart sürecine dek rutin hayat, iş projeleri, görüşmeleri, organize işler yolunda ilerleyecek. En şanslı 4.ev alanınız ise 16 Mayıs’a kadar Jupiter desteği altında. Aile, yuva adına genişleyen imkanlar olabilir. Mülk almaya yönelik girişimler yapabilir, evde çeşitli bakım, değişiklik, konfor anlamında keyifli sartlar yaratabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konuların evde, aile içinde fazla gündeme gelmesi, belki başka bir lokasyon değişikliği, genişleyen aile destekleri, evde yeni bir bebek konusu gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler, özel hayat, mülke dair bir plan adına pozitif bir atmosfer var.

20 Nisan Güneş tutulması yeni adımlar atmak konusunda destekleyici olsa da pluton bağlantısının yorucu, bloke edici yanını dikkatli yönetmelisiniz. 16 Mayıs sonrası Jupiter’in Boğa’ya geçmesi ile hayatın huzurlu, güvenli yanlarına odaklanıyorsunuz. Bu alanı kendi sahneniz olarak düşünmeli mutlu olacağınız sanatsal, hobi, kişisel gelişime yönelik uğraşlara, profesyonel ilişkilerin, getireceği kazanımlara odaklanarak keyif aldığınız konuları cesitlendirmeye bakın. Sevgi, aşk ilişkilerinde ise iyimser, güven veren, sağlam bağlara eğilim artacak, sosyal iliskiler genişleyecek, çocukların yaşamında istikrarlı, keyifli imkanlar olacak. Yaratıcı yeteneklerin görünür olacağı, ses getireceği ve kazanç fırsatı sağlayacağı imkanlar yanında spekülatif alana ilgi artabilir, cesitli yatırım planları ve keyif veren harcamalar olasılıklara dahil edilebilir. Satürn Balık burcu geçişi ise 2,5 yıl süresince sorumluluk getiren konuların altını cizecek. Öncelikle iş hayatına ilişkin yeni projeler, iletişim, sosyal medya bağlantılı konulara yer açma gayreti içine girilebilir. Zihinsel çalışmalara, eğitime, lisan öğrenmeye, bilgi dağarcığınızı disiplinli, elle tutulur hale getirme gayretine giriseceksiniz. Egitim hayatının, öğrenmenin hangi aşamasında olursanız olun Oglaklar yoğun bir zihinsel konsantrasyon içinde olacaklar. Kardes, akraba ilişkileri bazı fedakarlıklar getirebileceği gibi zorunlu bir mesafe ya da onların hayatında çeşitli değişiklikler olabilir, ilişkilerinizi yeniden düzenleme yolun gidebilirsiniz. Creatif, sanatsal, ruhsal yazın işlerine yönelik çalışmaları olanlar varsa bu yönde yeteneklerinizi geliştirme gayesi disiplinli bir çaba gerekiyor.

Venüs 23 Temmuz/4 Eylül arasında Aslan’da retro! Maddi konulara, ortak kazançlara, yatırım, alım/satım, miras, kredibiliteniz, eşin, ortağın para durumuna dair çeşitli beklentileri doğru yönetmek gerekiyor. Riskli borçlanmaya, eşin alacağı risklere, haddini aşan kredilere egilim kontrol edilmeli. Ortak bütçeyi planlamak, olası krizleri en aza indirmek için bu süreci dikkate almalısınız. Başkalarının borcunu üstlenmek, finansal destek olmak adına temkinli hareket etmelisiniz. Eş, iş ortağından beklenen para konuları yeterince tatmin etmeyebilir, giderlerde kontrolsüz harcamalar olabilir. Pluton ise Mart/Haziran arası 2.evinizde önemli işaretler verecek. 2024 sonrası tamamen para evinizde yolculuk yapacak. Öncelikle kendinize verdiğiniz değer üzerinden bir degisim söz konusu. Finansal konularda kazançların kökten değişeceği, yeteneklerinizi daha alternatif işler üzerinden dönüştürmek, iş hayatında, kazanclarda akıllıca köklü değişimler aynı zamanda sizi güçlendiren etkiler söz konusu. Son derece iradeli hareket etmeniz mümkün ancak zorlayıcı açılar altında olundugunda, paranın güç olduğu takıntısı, kompulsif harcama, biriktirme eğilimine dikkat edilmeli. Bu gücün zaman ilerledikçe zenginlik getirecek olması diğer bir olasılık dahilinde.

YARIN; KOVA& YÜKSELEN KOVA

🥀
Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 10 Ocak 2023

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here