Güner YÖNEL; 2023, Burçlar / YAY & Yükselen YAY

0

Güner YÖNEL; 2023, Burçlar
YAY & Yükselen YAY

Yeni yıla Mars retrosu ile giriliyor.

12 Ocak süreci sonrası hareket geçilmesi gereken durumlar ilişkiler, ortaklı durumlar, yasal mevzular üzerinden sürmekte.
Evlilik sürecinin hızlanması, karar vermekte zorlanılan ilişkiye dair bir durum, boşanma, hukuki bir konu ya da eşin/ortağın yaşamında süren karışıklıklar adına hızlanan bir süreç var. Çözümsüzlük içeren olası her türlü durum adına doğru kararları alma fırsatı başlıyor. Jüpiter ise girişim yapma isteğini körükleyen, harekete geçiren enerjisi ile 16 Mayıs sürecine dek sizinle. Aşkta heyecan, cesaret, dinamizm, yeni ilgi alanları, beklemede kalan kişisel yetenekler, hobiler adına kendi sahnenizi dilediğinizce kullanma, dikkat çekme şansı verecektir.

Yeni bir doğum, hamile kalma arzusu, ileri yaşta olanların torun haberleri sürpriz olmaz. Spekülatif konularda ise daha temkinli, riski minimize etmek, kişisel keyiflere ya da sevdiklerinize harcamaları daha ölçülü yapma gayreti yerinde olacaktır.

Çocuklarınızla ilişkiler, onların yaşamına yenilik, cesaret katan güzel gelişmeler de olası.

20 Nisan Güneş tutulması ve Şubat sonucu, Mart başı bu türlü konular ivme kazanabilir, yeni adımlara yol açabilir, Ekim ayına kadar etkileri devam edebilir ancak spekulatif konular, harcama, yatırım planlarında kriz yaratacak adımlara Nisan süreci dikkat etmelisiniz.

Temmuz sonrası Ay düğümlerinin Koç /Terazi ekseninde geçmesiyle 5/11 ev alanında önemli değişimler kendi mutluluklarınız, çocuk konusu, aşk hayatı, bireysel yetenekleriniz, yatırımlar, spekülatif girişimlerde canlı bir dönem başlarken, Terazi alanında ortak işler, projeler, sosyal yaşam, gelecek planları, sosyal boyutta bazı görevler adına değişiklikler içinden geçilebilir.

16 Mayıs sonrası iyicil Jupiter Boğa burcunda bir yıl kalmak üzere 6.evinizde!
Çalışma hayatınızda başarı, yükselme, kazanç sağlama imkanı verecektir. Daha somut isler, elle tutulur yöntemler, yetenekleri sağlam kılmak, kendi işinizi kurmak, günlük yaşamı keyifli ilerletmek, iş ortamında genişleyen imkan/ortam yaratmak, işsiz olanlar için ilk iş deneyimine başlamak mümkün. Yılın en önemli transit geçişi ise Satürn eşliğinde başlıyor! 7 Mart sonrası kökler, aile alanında birtakım yükler olsa da, aile, özel hayat, yerleşik düzen, taşınma, taşınmaz bir mal alımı adına gerçekçi bir toparlanma evresi başlıyor. Ailenin yaşamındaki değişiklikler, onlara destek vermeniz gereken durumlar üzerinizdeki sorumlulukları artırabilir. Her açıdan bu alanın getirdiği zorunluluklara çeki düzen verme evresi aynı zamanda kariyer hayatında bir yavaşlama etkisi yaratsa’da esas kalıcı adımların atılacağı dip bir viraj olarak düşünebilirsiniz.

İş/aile ekseninde dengeyi korumak size düşecek ancak mesleki alanda geleceği tasarlama çabası işin içinde. Bu nedenle Jüpiter Koç ve Boğa dönemini keyif yaratmak, gevşemek, sadece sizi hoşnut edenlere yer açarak değerlendirmeye çalışın. Pluton ise diğer planetler gibi kişisel alan/ufkun altında ilerlerken Mart/Haziran arasında Kova burcunda olacak. 2024 Kasım sürecine dek ilk ipuçlarını verirken entelektüel potansiyel, algıda seçicilik, düşünceleri, fikirleri ifade etmek konusunda yeteneklerin üzerine eğilmek, bilginin güç olduğunu deneyimlemek, eğitim hayatında köklü değişimler, belki gruplar, medya bağlantılı alanda kendinize yer açmak adına dönüştürücü etkilerle buluşmanız, köklü bir yer/çevresel değişiklik içinden geçecek olmanız, çocukların gelecek planları üzerinden yaşanacak değişimler de mümkün.

YARIN: OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK

🥀
Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 9 Ocak 2023

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here