Fenerbahçe efsanesi Obra, Fenerbahçe’ye karşı. Fenerbahçe Beko-Partizan

0

Fenerbahçe efsanesi Obra, Fenerbahçe’ye karşı. Fenerbahçe Beko-Partizan

THY EuroLeague bu akşam özel bir buluşmaya sahne olacak.

THY EuroLeague lideri Fenerbahçe Beko, kulüp efsanesi Zeljko Obradovic’in çalıştırdığı Partizan ile karşılaşıyor. Sırp başantrenörün, Sarı lacivertlilerdeki döneminden sonra ilk kez rakip olarak Ataşehir’e çıkacak.

Fenerbahçe Beko’yu EuroLeague’deki tek şampiyonluğuna ulaştıran Zeljko Obradovic, Türkiye’den ayrıldıktan sonra ilk kez Sarı lacivertlilerle karşılaşıyor.

Efsanevi başantrenörün çalıştırdığı Partizan, saat 20.45’te başantrenörlüğünü, Panathinaikos döneminde yardımcılığını yapan Dimitris Itoudis’in yaptığı Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak.

Karşılaşma S Sport’tan canlı yayınlanacak.

Sarı lacivertliler ile sözleşmesi sona erdikten sonra 1 sezon takım çalıştırmayan Obradovic, antrenörlük kariyerine başladığı Partizan’a geçen yıl geri dönmüştü.

Fenerbahçe Beko anlamlı maç öncesinde “Evine hoşgeldin” paylaşımı yaparak 62 yaşındaki çalıştırıcıyı onurlandırdı.

Sırp antrenör de karşılaşma için geldiği İstanbul’da bu yıl açılan Fenerbahçe Basketbol Müzesi’ni ziyaret ederek anı defterine mesaj bıraktı.

Türk basketboluna ilk Euroleague şampiyonluğu yaşatan Obradovic, bu akşamki mücadelede Panathinaikos dönemindeki yardımcılığını yapan Fenerbahçe başantrenörü Dimitris Itoudis’e de rakip olacak.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here