3 tiyatro sanatçısının canına malolan kazada minibüs sürücüsü tam kusurlu çıktı!

0

3 tiyatro sanatçısının canına malolan kazada minibüs sürücüsü tam kusurlu çıktı!

Hazırlanan kaza tespit tutanağına göre, sürücü Aykut Bektaş’ın 8’de 8 kusurlu bulunduğu, kaza yerinde ise fren izine rastlanılmadığı ortaya çıktı.

Bektaş, savcılık ifadesinde; “110-120 gibi hızla gidiyordum. TIR aniden önüme kırınca kaza oldu. Kazadan sonra yaralılara yardımcı olmaya çalıştım. Çok üzgünüm. Keşke bu acı kaza yaşanmasaydı.” ifadelerini kullandı.

Kaza sırasında TIR’ın süratinin 55 kilometre olup sağ şeritte bulunduğu tespit edildi.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen Özgür Ayaz’ın yüz kemiğinde darbeye bağlı hasar oluştuğu, Uğur Şalvarcıoğlu’nun ise akciğerinde hasar meydana geldiği belirtildi.

Ayaz ile Şalvarcıoğlu’nun tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Amasya Sabuncuoğlu Şerafettin Hastanesi’nde tedavi gören Sergen Deveci’nin hayati tehlikeyi atlattığı ve ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildiği öğrenildi.

Ceyhun Fersoy’un da tendonundaki problem nedeniyle ortopedi servisinde, Burak Gülçebi’nin ise göğüs cerrahi servisinde tedavisine devam edildiği belirtildi.

Öte yandan Özgür Karataş’ın cenazesi, bugün öğle vakti Samsun’da Kıranköy Mezarlığı Camisi’nde kılınacak namazın ardından Derecik Mezarlığı’nda defnedilecek. Tolga Güleryüz İzmir’de, Burak Topçu ise İstanbul’da toprağa verilecek.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here