A Milli Takım’ın aday kadrosu açıklandı

0

A Milli Takım’ın aday kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı’nın, İskoçya ve Çekya ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu.

16 Kasım Çarşamba günü İskoçya ile 19 Kasım Cumartesi günü Çekya ile özel maça çıkacak olan A Milli Futbol Takımı’nda yeni ve genç isimler dikkat çekti.

İskoçya ile Diyarbakır’da, Çekya ile Gaziantep’te karşılaşacak olan millilerimizde, savunma hattınada Beşiktaş’ın stoperi Tayyip Talha Sanuç, Adana Demirspor’un stoperi Samet Akaydın ve Kayserispor’un sağ beki Onur Bulut ilk kez yer alacak.

Orta sahada ise, Fenerbahçeli Emre Mor uzun süre sonra tekrar milli formaya kavuşurken, Torino’dan Emirhan İlkhan ve yine Fenerbahçe’den 17 yaşındaki Arda Güler ilk kez milli forma giyme şansını yakalayacak.

Türkiye-İskoçya müsabakası, 16 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak ve TRT 1’den naklen yayımlanacak. 19 Kasım Cumartesi günü oynanacak Türkiye-Çekya mücadelesi, saat 20.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek.

İşte A Milli Takım’ın aday kadrosu:

  • Kaleci: Altay Bayındır (Fenerbahçe), Doğan Alemdar (Rennes), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)
  • Defans: Onur Bulut (Yukatel Kayserispor), Zeki Çelik (Roma), Cenk Özkaçar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Adana Demirspor), Tayyip Sanuç (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe)
  • Orta saha ve forvet: Cengiz Ünder (Olimpik Marsilya), Emre Mor, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Arda Güler (Fenerbahçe), Berkay Özcan, Deniz Türüç (Medipol Başakşehir), Emirhan İlkhan (Torino), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Orkun Kökçü (Feyenoord), Doğukan Sinik (Hull City), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Getafe), Umut Bozok (Trabzonspor)

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here