İngiltere’de cinsel organı olmadan dünyaya gelen yavru kedi için evlatlık gidecek yuva aranıyor

0

İngiltere’de cinsel organı olmadan dünyaya gelen yavru kedi için evlatlık gidecek yuva aranıyor

Tekir Hope’un, Cats Protection’ın Warrington’daki kurtarma merkezine kabul edildiğinde aslında bir dişi kedi olduğu düşünülüyordu, ancak veterinerler hiçbir cinsel organ bulamadılar.

Veterinerler, çok nadir olmalarına rağmen, erkek ve dişi cinsel organları olan hermafrodit kedileri gördüklerini, ancak Hope’un harici veya dahili hiçbir cinsel organı olmadığını söyledi.

Cats Protection’ın kıdemli saha veteriner memuru Fiona Brockbank, kendisinin ve meslektaşlarının daha önce hiç görmediği bir agenezi vakası – bir organın gelişmemesi – gibi göründüğünü söyledi.

Bayan Brockbank şunları söyledi: “Cinsel organ aramak için bir prosedür uyguladık ama içeride veya dışarıda belirgin bir şey yok.

“Dışarıda, bazı ektopik yumurtalık dokusunun içeride saklanma olasılığı var ama biz bunun son derece olası olmadığını düşünüyoruz.

“Bu o kadar nadirdir ki, bu durum için gerçekten yaygın olarak kullanılan bir terim yoktur, ancak etkili bir şekilde cinsel organ agenezisidir – burada agenezi, vücut organları ile ilgili gelişme eksikliği veya başarısızlığıdır.”

Brockbank, “Bu, gelecekte Hope’u nasıl etkileyeceğine dair bilgimizi temellendirecek daha önce herhangi bir vakamız olmadığı anlamına gelse de, yeniden yuvalanmaya hazır. Kabul edilmeden önce uygun şekilde idrarını ve dışkısını yapabildiğinden emin olmak için bu kediyi izlemek için zaman harcadık.” sözlerini kullandı.

15 haftalık olan Hope, ilk kabul edildiği ve incelemelerden geçtiği Cats Protection’a bağlı Warrington Evlat Edinme Merkezi’nde ve Gateshead’deki merkezde görevlilere ve gönüllülere kendini sevdirmiş oyuncu bir kedi yavrusu olarak tanımlanıyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here