GÜNEŞ TERAZİ BURCUNDA

0

GÜNEŞ TERAZİ BURCUNDA

Merhabalar Kent Ekranı okurları Güneş Terazi Burcunda. 26 Eylül Pazartesi günü Yeni ay doğuyor (3 drc)!

Kendimiz dışındaki dünya ile ilişki kurmak, biz diyebilme zamanı!
Öncelikle bir ay süresince Hava Elementi/Öncü burç olan Terazi’ye geçen Güneş ile temel ihtiyacımız denge, huzur, uyum yaratmaktan yana olacaktır.

Hayatın keyifli yanları, kendimizi mutlu hissedeceğimiz ortamlar hayatımızda daha fazla yer tutsun beklentisi yüksek elbette.

Sosyal hayata yer açmak, sosyalleşmek adına yeni bir dönem başlarken; yakın ilişkiler, ortaklıklar, belki hukuki konular, işbirliği içinde olunması gereken durumlar, anlaşmaların önünü açabilecek her gelişmede mantıklı hareket etme ihtiyacı var.

“Merkür retro” hareketi bu anlamda önemli bir rol üstlenmekte. 27 Ağustos sonrası çözümsüz kalmış gerek özel gerekse işbirliği isteyen konularda çok daha yapıcı adımların, kararların geri dönüşleri ile ilgilenmek, çözüme ulaştırmak kolaylaşacak.

9 Ekim sürecine dek etkili olacak yeni ay’da; evliliklerin, ortaklıkların, işbirliklerinin, diplomasinin altını çizen konular gündemde olacaktır.

Esasında Yeni Ay haritasında Yengeç (öncü) yükseliyor olması, girişim yapmak, harekete geçmek, insiyatif almak konusunda destekleyici.

Ailevi konuları, yerleşimi, domestik hayata ilişkin gelişmeleri; anneyi, anne olmakla ilgili durumları, koruma, korunma ihtiyacının, güvenlikle ilgili beklentilerin yükselişte olması yanı sıra çeşitli hassasiyetleride anlatıyor.
4.evdeki yeni ay, odak noktamızın aile, yuva, özel hayat, kök salmak, ev hayatında bir düzen kurmak, yerleşik düzene dair konular adına kararlar aşamasına geçilebileceğini gösteriyor.

En tepede Jüpiter ile etkileşimi ise aşırı beklentilere, abartılara açıklık vermekte. Bu etkiyi en pozitif şekilde kullanmak, iş, kariyer, amaçlar ile bizi bağlayan ailevi konular arasında dengede kalabilmek önemli olacaktır. Özellikle mesleki alanda yeni şanslar, maddi kazanımlar yanında genişleyen imkanlarla buluşmak mümkün.

Venüs Başak yerleşimi ise şu dönem henüz dış dünyaya, Venüsyen keyiflere hazır olmadığımızı gösteriyor. Biraz endişeli, bizi uğraştıracak durumlar, iş, hizmet, detaylar, bir konu/durum üzerinde yoğunlaşma zorunluluğu belki sağlıkla ilgili organize edilmesi gereken mecburiyetler Eylül sonuna dek devam edecek.

Merkür retro birtakım ince, oyalayan, zihnen yoran, düzeltmeler yapılması gereken iş konularını da içine alan durumlarda 2 Ekim itibari ile aksaklıkları yoluna koyma şansı verecektir.

Diğer yandan Mars’ın 12.ev İkizler yerleşimi, bastırılan endişeler, korkular, kaygılar, bizi bağlayan konuları çözüme kavuşturmak adına uğraştırıcı duruyor.

Özellikle fiziksel enerjide düşüş, mutlu olmanın zorlaştığı, insiyatif almakta bocalama olası.

Zihinsel karmaşa, zorlanmak, sesimizi duyurmaya çalışırken bastırılan öfkenin riski unutulmamalı.

İçinde bulunduğumuz olası kaotik duygular, zihinsel kaygılardan sıyrılarak bir düzen oluşturma çabası stres kaynağı olabilir şu süreçte. 29 Eylül’de Venüs’ün Terazi burcuna geçişi Yeni ay etkilerini hızlandıracak belli ki. İlişkilerde çok daha anlaşılır olmak, uzlaşma , uyum yaratma, diplomatik becerileri kullanma, ilişkilere, ortaklıklara katkı sağlama, sosyal alanda, işbirliği isteyen şartları daha ilerletme imkanı yaratılacak.

Akrep burcunda Venüs’le bir arada yaşanacak tam Güneş tutulması etkilerinin’de yavaştan kendini göstermeye başlayacağı döneme ilerlediğimizi söyleyebiliriz.

Haritalarımızda Öncelikle Terazi olmak üzere, “Yengeç burcunun” bulunduğu yaşam alanı dikkate alınmalı.

Keyifli bir hafta dileklerimle.

🌷 #LibraAstroloji

Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 25 Eylül 2022

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here