Kadınlar, Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’e destek olarak sosyal medyada dans ettikleri videoları paylaştı. 

0

Kadınlar, Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’e destek olarak sosyal medyada dans ettikleri videoları paylaştı. 

Dünyanın en genç başbakanı Marin, bir gece dışarı çıktığı partide ve coşkuyla dans ederken görüntülerinin internete sızdırılmasının ardından son günlerde manşetlere çıktı.

Finlandiya Başbakanı’nın sızdırılan videoda arkadaşlarıyla sert parti yaptığı görülüyor

İki özel apartman dairesinde ve ardından Helsinki’deki bir gece kulübünde arkadaşlarıyla dans ederken çekilen videolar, eleştirilmesine neden oldu.

Helsinki’deki resmi ikametgahının dışında düzenlediği basın toplantısında, hiç uyuşturucu kullanmadığını, videoların çekildiği gece hiç uyuşturucu çekmediğini ve o zamandan beri adını temize çıkarmak için uyuşturucu testi yaptırdığını söyledi.

Ayrıca aşırı alkol tüketmediğini ve akşamdan kalma bir şekilde uyanmadığını vurguladı ve herkesle aynı gece izin hakkına sahip olduğunu ve ‘herkesin eğlenceli ve rahat bir akşam geçirmeye ihtiyacı olduğunu’ açıkladı.

Şimdi Finlandiya’dan ve dünyanın dört bir yanından diğer kadınlar, kendi başlarına veya arkadaşlarıyla çılgınca dans ederken kendilerini filme alarak Marin’e desteklerini paylaştılar.

Danimarkalı Alt dergisinin Instagram’da  paylaştığı bir klipte , birkaç kadın, bazı kulüplerde veya evde Finlandiya Başbakanı ile birlikte olduklarını göstermek için kutlama yaptı.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here