Bakan Koca: “(Gaziantep’teki kaza) 8’i ağır, 22 yaralı var. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılmıştır, tedavileri devam ediyor.”

0

Bakan Koca: “(Gaziantep’teki kaza) 8’i ağır, 22 yaralı var. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılmıştır, tedavileri devam ediyor.”

Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında zincirleme kaza: 16 kişi hayatını kaybetmişti

Gaziantep’te bir kazaya müdahale etmeye gelen ambulans, itfaiye ve İHA’nın canlı yayın aracına otobüs çarptı.

Feci kazada ilk belirlemelere göre aralarında 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiyeci, 2 gazetecinin bulunduğu 16 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.

Kaza bölgesine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Kazada, kazaya müdahale eden üç itfaiye görevlisi ile 3 sağlık çalışanı ve Şanlıurfa’ya görevli giderken kazayı görerek yaralılara yardım amacıyla duran İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) canlı yayın aracının sorumlusu 28 yaşındaki Umut Yakup Tanrıöver ile kameraman 25 yaşındaki Muhammet Abdulkadir Esen,

İhlas Haber Ajansı muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver

itfaiye görevlileri Mehmet Bozkurt, Mehmet Polat ve Ahmet Polat, sağlık görevlileri Tuğba Uzdilli, Halil Özden ve Abdullah Kütük yaşamını yitirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da yaptığı açıklamada, “(Gaziantep’teki kaza) 8’i ağır, 22 yaralı var. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılmıştır, tedavileri devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here