Maç erken başladı. Jesus: Daha çok faul yapmalarını isteyebiliriz.  Lucescu: Fauller tabii ki olacak, bu biraz taktik

0

Maç erken başladı. Jesus: Daha çok faul yapmalarını isteyebiliriz.  Lucescu: Fauller tabii ki olacak, bu biraz taktik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, yarın oynanacak olan Dinamo Kiev maçı öncesinde konuştu. Ukrayna ekibine karşı farklı stratejilerinin olacağını söyleyen deneyimli antrenör, “Umarım yarın turu geçen taraf oluruz” dedi.

Jorge Jesus, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Jesus’un açıklamalarından satır başları şöyle:

-İlk maçta kendi kalitemizi gösterdik. Savunmada iyiydik ve rakibi şaşırttığımızı düşünüyorum. Kontrataklarda tehlikeli ve üst seviyede oyunculara sahipler. Ama umarım oyuncularımız gününde olur ve turu geçen taraf oluruz.

-Arda, Joshua King ve Samuel Osayi’nin sakatlıkları oldu. Bugün yapacağımız antrenmanda oyuncuların durumuna bakacağız ve taktiğimizi de belirleyeceğiz” cümlelerine yer verdi.

-Rakibi durdurmak için faul yapmak akıllı bir yöntem. Dinamo Kiev’in bir silahıydı bu. Bunu oyunculara söylemiştik. Yarın da 30, 40 faul yapsınlar. Aslında bu durum bizim için iyi ve iyi bir silah olabilir. Yarınki maçta daha çok faul yapmalarını isteyebiliriz. tamamladı.

Lucescu: Fauller tabii ki olacak, bu biraz taktik

Karşılaşmanın yapılacağı Ülker Stadı’nda maç önü toplantısında soruları yanıtlayan Lucescu, yarınki maçla alakalı ne düşündüğü sorusuna karşılık, şunları söyledi:

-Fenerbahçe ile bizim içinde bulunduğumuz durum birbirinden farklı ama futbol, tabii ki buna bakmıyorum, futbol sahadaki oyunla neticeleniyor. O yüzden yarın elimizden geldiğince bu müsabakada başarı elde etmek için hazırlıklarımızı tamamladık.

-Fauller tabii ki olacak. Bu biraz taktik, bunu abartmaya gerek yok. Önemli olan adil bir oyun oynanması. Hakemler biraz durumu abartabiliyor, o kadar faul vesaire bir durum yoktu aslında, bunu söyleyebilirim.

-Jesus’un çok iyi ve tecrübeli bir teknik direktör,  onun bu maçı kazanacağını doğrudan varsayarak hafife alacağını düşünmüyorum. Geniş bir ekibi olsa da zor bir maç olacağını bilecektir.” diye konuştu.

Fenerbahçe oldukça iyi transferler yaptı.  Çok iyi dripling yapabilen, pas yapabilen futbolculara sahip. Fenerbahçe’nin oldukça yetenekli futbolcuları var. Ama bizim de umudumuz, maçın müsabaka sırasında dengeye oturması ve en sonunda kazanan taraf olmamız.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here