Jorge Jesus: “Kim Min-jae transferi bizim için ağır bir darbe oldu”

0

Jorge Jesus: “Kim Min-jae transferi bizim için ağır bir darbe oldu”
– “Şampiyonlar Ligi bizim için büyük önem arz ediyor”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, yarın akşam deplasmanda oynanacak Dinamo Kiev maçı öncesi açıklamalarda bulunarak, “Şampiyonlar Ligi bizim için büyük önem arz ediyor” dedi. Deneyimli teknik adam Kim Min-jae’nin transfer olacak olmasını ise kendisi için sürpriz olduğunu ve takım için ağır bir darbe olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Polonya’da Dinamo Kiev ile karşılaşacak.

Maç öncesi Teknik Direktör Jorge Jesus “Pozitif düşünceye sahip kaliteli bir takım oluşturmak istiyoruz”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus, “Kurada bize Şampiyonlar Ligi’nde çok tecrübeli bir rakip çıktı. Güçlü bir takım. Ben onları iyi tanıyorum çünkü geçen sene onlara karşı oynadım ve iyi tanıyorum. Zor anlar olacaktır ama iyi çalıştık. Onların kalitesine sahada en iyi şekilde cevap vermek istiyoruz. Rakibimizin oyuncularının yüzde 70-80’i Ukrayna milli takım oyuncuları. Yaklaşık 4-5 haftadır takımla birlikte çalışıyoruz. Yavaş yavaş birbirimizi tanıyoruz. Bizler oyuncuları, oyuncular da bizlerin onlardan neler istediğini anlamaya çalışıyor. Pozitif düşünceye sahip kaliteli bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu da bize özgüven veriyor. Rakibimiz Dinamo Kiev’in yaklaşık 4-5yıldır birlikte oynadığını biliyoruz. Biz sadece 4-5 haftadır antrenman yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kim Min-Jae ile ilgili soru hakkında konuşan Jorge Jesus, “Min-jae konusu benim için sürpriz oldu, maçtan 3 gün önce bu durum gerçekleşti. Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe şu anda bu durumda bir şey yapamıyor. Çünkü onunla ilgilenen kulüp kontratındaki çıkış maddesini ödeyecek. Dolayısıyla o konuda kulübün yapabileceği bir şey yok. Bizim için ağır bir darbe oldu diyebilirim çünkü özellikleriyle gerçekten önemli bir oyuncuydu sistemimizde. Ama takımımızda başka kaliteli oyuncular da var. Biz takımımızdaki diğer oyunculara da güveniyoruz. Ama Min-Jae’nin sahip olduğu özellikleri de inkar edemeyiz” yanıtını verdi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here