Atay BARBUROĞLU/MÜZİK Turgut Eryılmaz & Engin Küçümen

0

Atay BARBUROĞLU/MÜZİK

Turgut Eryılmaz & Engin Küçümen

HADİ HADİ SÖYLE

Turgut Eryılmaz & Engin Küçümen’den Yepyeni Hit Şarkı “Hadi Hadi Söyle”:

Engin Küçümen & Turgut Eryılmaz’ın, “Hadi Hadi Söyle” isimli projesi, resmî video klibiyle birlikte netd müzik ve tüm dijital platformlar başta olmak üzere tüm her yerde yayında…

“Rakıdaki Tadımsın”dan sonra “Hadi Hadi Söyle” projesi için bir araya gelen Turgut Eryılmaz ve Engin Küçümen bir başka hit parçayla müzikseverlerlerin karşısına çıkıyor.

Turgut Eryılmaz, kimdir?

Turgut Eryılmaz, (16 Mart 2004) tarihinde, İstanbul’da doğdu. Memleketi ise aslen İzmit/Kocaeli’dir. Turgut Eryılmaz, 2012 yılında ilkokul zamanları “Hacivat ve Karagöz” tiyatro oyununda Karagöz’ü canlandırarak sanata olan ilgisini güçlendirdi ve 2013 yılında sanata tam olarak atılmış bulundu… Günümüzde ise gelişmiş bir vaziyette projeleriyle hayatına devam ediyor.

Eryılmaz,yönetmen/Yazar/Müzisyen/Oyuncu olup, hâlâ En Genç Senarist ve Yönetmen olarak tanınmaktadır.

Engin Küçümen, kimdir?

Engin Küçümen, (26 Ağustos 1986) tarihinde, İstanbul’da doğdu. Memleketi ise aslen Edirne’dir. Engin Küçümen, gençlik zamanlarında söz yazıp beste yapmanın yanında oyunculuğa da merak sararak sanata olan ilgisini güçlendirdi ve kendindeki yeteneği keşfedince sanata tam olarak atılmış bulundu… Günümüzde ise gelişmiş bir vaziyette projeleriyle hayatına devam ediyor.

Küçümen, Müzisyen/Fenomen/Oyuncu olup, genellikle Söz Yazarı, Besteci ve Solist olarak tanınmaktadır.

Atay BARBUROĞLU/Yazar-Sanat Eleştirmeni
www.kentekrani.com 16 Temmuz 2022

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here