Oğlak Burcunda Dolunay etkileri

0

Oğlak Burcunda Dolunay etkileri

Merhabalar sevgili okurlar?

Bugün Oğlak Burcunda Dolunay etkileri! 21drc/Dönüştürücü Pluton ile… 

Her şeyden önce kişisel açıdan Satürn burcu Oğlak’ta bir Dolunay’da sınırlardan hoşlanmayan Ay, oldukça melankolik, içe dönük etkiler getiriyor.

Duygusal motivasyonlarımız neler olabilir? Derlenip/ toparlanmak, iş sadece ve sadece iş düşünmek, amaçlara ve hedeflere odaklanmak konusunda stres yaratabilir. Daha fazla hırs, düzen, disiplin gerektiren konularla tek başına başa çıkma çabası zorunluluk haline gelebilir. Sorumlulukların arttığı gerçeği önümüzde iken, kurallar, kural getiren kişiler, kendi kendimize koyduğumuz kısıtlamalar, çeşitli yükleri içine alan bir tempoyu işaret ediyor.

Yengeç Yeni Ay dönemi atılan adımların, başlayan atakların sonuçları alınırken, iş değişiklikleri, görüşmeler, eskiye bağlı konularda muhasebe süreci de olası. Her türlü ilişkiyi, ortaklığı ilgilendiren yanı ile birlikte ailevi konuları da gözden geçirmeye itecek belli ki. Belki taşınma, yer değişikliğine dair konuların ele alınması, bu yönde nasıl bir rota çizileceği, kendi kişisel hedeflerimiz yanında aile büyükleri adına bizi bağlayan temalar arasında dengede kalma zorunluluğu gevşemeye fırsat vermeyecek. Her şeye rağmen önemli tecrübelerden geçilecek bu dönem kendi işini kurmak isteyenlerle birlikte işe dair projeleri kalıcı hale getirmek, potansiyelimizi somut/sağlam biçimde ortaya koymak, kapasitemizi test etmek adına harekete geçirici olacaktır. Bu alanlarda maddi anlamda da güven ihtiyacımız önemli bir öncelik taşıyor olacak.

Özellikle Öncü burçlar, Koç; Yengeç, Terazi ve Oğlak’lar olmak üzere yükselen burçlar dahil edilmeli. Dolunayın makro düzeyde sarsıcı, kolektif etkilerini, değişimin ayak seslerini önemsemek gerekiyor.

Pluton yükünü almış Oğlak”tan ayrılmaya hazırlanırken, son vurucu etkilerini göstere göstere sağlam yapıları, hiyerarşik düzeni yerinden oynatmaya devam ediyor. Kadersel bir takım kapanışlara da tanıklık etmemiz açısından iz bırakacak sürece de ilerliyoruz.

An haritasının 12.ev alanında olması elde olmayan durumlara teslim olmak, geçmişi ilgilendiren türlü zorunluluklar, belki elimizi kolumuzu bağlayan durumlar içinde olabiliriz. Devleti, otoriteyi, gücü temsil eden yapılarda değişim, kıyıya, köşeye itilmiş konuların ortaya çıkması, derin ilişkilerin/yapıların, ekonomik göstergelerin çokça konuşulacağı gelişmeler dikkat çekebilir.. Özellikle Kova yükselen haritada ülkenin finansal durumuna ilişkin pek çok baskı hissedilir, görünür olacaktır.

Oğlak burcu haritalarımızda hangi ev/yaşam alanında ise buna göre değerlendirebiliriz.

Keyifler dilerim dostlar. 🌹 #oglakburcundadolunay

Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 13 Temmuz 2022

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here