16 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

16 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Parçalı Bulutlu 19/26 Derece

Nem; % 53/87

Rüzgar; 29 KM/SAAT

Bölgelerde Durum
 
Marmara Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bilecik çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Ege Parçalı bulutlu, Güney ve İç Ege’nin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların iç kesimleri ile Muğla ve Aydın’ın iç kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Parçalı bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların göller yöresi ile Antalya’nın batısının iç kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.
İç Anadolu Parçalı ve çok bulutlu, kuzeybatısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Doğu Anadolu Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey kesimleri ile Bingöl, Van’ın doğusu ve Muş çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Güney Doğu Anadolu Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Denizlerimizde Durum

 
Genel Durum Fırtına beklenmiyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğu, doğusu kuzeybatıdan, Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatı, akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Marmara Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinde sonra 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Ege Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu,, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, yer yer 6, Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, yer yer kuzeyi 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Akdeniz Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatı, batısı öğle saatlerine kadar kuzeybatıdan 2 ila 4, yer yer 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, yer yer 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here