Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı gitti’ diyen Bakan’a Şahan Gökbakar cevap verdi: ‘Millet Bahçesi’ne iniş zor olmaz mı?’

0

Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı gitti’ diyen Bakan’a Şahan Gökbakar cevap verdi: ‘Millet Bahçesi’ne iniş zor olmaz mı?’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun ”Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı gitti” sözlerine komedyen Şahan Gökbakar yanıt verdi. İstanbul’daki kar fırtınasını hatırlatan Gökbakar, ”Millet Bahçesi’ne iniş zor olmaz mı?” diye yazdı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı’nın yeniden kullanıma açılıp açılmayacağına ilişkin yaptığı açıklamada, ”Şu anda en olumsuz günlerde günlük bin 100 uçak iniyor İstanbul Havalimanı’na ve daha da artacak. Bunlar uçakları da İETT gibi itince gidiyor sanıyorlar. Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı gitti” ifadelerini kullanmıştı.

Söz konusu açıklama tartışmalara neden olurken; Karaismailoğlu’na bir yanıtta son dönemde muhalif açıklamaları ile gündeme gelen komedyen Şahan Gökbakar’dan geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökbakar, geçtiğimiz aylarda İstanbul’u vuran kar fırtınasında Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı’nın kullanılamadığını ve İstanbul’a Erdoğan’ın talimatı ile gelen bakanların Atatürk Havalimanı’na inmek zorunda kaldığını hatırlattı.

”Peki, iki ay önceki gibi kar fırtınası İstanbul ve Sabiha Gökçen’i kapatınca nereye inecek bakanlarımız?” diye yazan Gökbakar, ”Hani o zor günde imdada yine Atatürk yetişmişti… O açıdan… Yok, sesli düşünüyorum da; Millet Bahçesine iniş zor olmaz mı?” ifadelerini kullandı.

Gökbakar, paylaşımının devamın şu ifadeleri kullandı:

”Hatirlatma: Kar fırtınası istanbul havalimani ve sabiha gokceni kapatinca, istanbula gelen bakanlarimizin ucaklari Atatürk havalanina inmisti. “Cunku Ataturk havalimanı kuzey ruzgarlara kapali ve firtinadan gorece cok az etkileniyor” denilmisti..

Not: Şahsen Istanbul havalimanini begeniyor ve kullaniyorum. Guzel bir proje. Ama Atatürk havalimani da cok onemli bir yatırım. Korunmalı ve tekrar vatandasin hizmetine sunulmali. Her turlu kosul icin ikinci bir alternatif olmali diye dusunuyorum.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here