Fenerbahçe Koleji’yle Bahçeşehir Okulları arasındaki işbirliği sözleşmesi iptal edildi. 

0

Fenerbahçe Koleji’yle Bahçeşehir Okulları arasındaki işbirliği sözleşmesi iptal edildi. 

Fenerbahçe Koleji’nin isminin değişecek olması velilerin eleştirisine neden olmuştu.

Tepkiler üzerine Fenerbahçe Koleji’nden bir çiğ açıklama yapıldı.

Kolej’in velilere gönderdiği e-postaya göre, anlaşma iptal edildi; okulan aynı isimle eğitim hayatına devam etmesi kararı alındı:

“Fenerbahçe Kolejimiz ve Bahçeşehir Okulları arasında yapılması planlanan işbirliği çerçevesinde okulumuzun Bahçeşehir Okulları’nın eğitim sistemi ile gelecek dönemlerde eğitim hayatına devam etmesi planlanmaktaydı.

Tüm süreçlerin her iki kurum tarafında da titizlikle istişare edildiği işbirliğinin hayata geçmesi aşamasında değerli velilerimizin çoğunluğunun katılımı ile kolejimizde bir toplantı yapılmış sonrasında da kulübümüzde velilerimizi temsilen gelen bir heyet ile Fenerbahçe SK Yönetim Kurulu arasında bir toplantı gerçekleştirilmişti.

Bu toplantıların akabinde Bahçeşehir Okulları ile yeniden görüşülmüş ve yapılan değerlendirmeler sonucunda oluşan taleplerin, yapılması planlanan işbirliği ile mevcut koşullar altında gerçekleşemeyeceği görüşü ağırlık kazanmıştır. Sonuç olarak, okullarımızın Fenerbahçe Spor Kulübü iştiraki olarak Fenerbahçe Koleji adı altında faaliyetini sürdürmesi kararı alınmıştır. Kulübümüz gelecek dönemlerde Fenerbahçe Koleji’nin gelişimi, standartlarının yükseltilmesi ve sürdürülebilir bir yapı kazanması için kurumsal işbirlikleri dahil olmak üzere gerekli çalışmaları yürütmeye devam edecektir.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here