TEKZİP METNİ

0

TEKZİP METNİ

Haber sitenizde 19.02.2022 tarihinde https://www.kentekrani.com/2022/02/19/kizim-asi-karsiti-bizden-uzak-tutun/

Müvekkilimiz SELDA SİPAHİOĞLU aleyhinde ve hakkında kaynağı belirtilmeksizin duyum şeklinde yayınlanan, doğru ve iyi bir şekilde araştırılmaksızın kaleme alınmış, doğruyu yansıtmayan yazı/haber Müvekkilimizin şahsını küçük düşürmekte ve itibarını zedelemektedir.

Dedikodu ve yanlış bilginin daha fazla yayılmasını önlemenin yanında şimdiye kadar okunan kimselerce Müvekkilimiz hakkında bilginin yanlışlığının öğrenilmesini istiyoruz. Şöyle ki;

“Tamek Holding’in sahiplerinden Güngör Sipahioğlu, aşı karşıtı kızı Selda Sipahioğlu’nun hasta babasının canına riske attığı” iddiası doğru değildir.

Müvekkilimizin iddia edildiği gibi aşı karşıtlığı ve bu kapsamda aşı yaptırmaları yönünde ailesi dahil kimseye karşı bir baskı veya ısrarı söz konusu değildir. İki aşısını yaptırmıştır.

Bu şekilde kendisinin isminden faydalanılarak, gündem oluşturmaya yönelik beyan ve yayınlara şiddetle itiraz etmekte, sorumlular hakkında maddi ve manevi zarar ve ziyan haklarını saklı tutmaktadır.

Babasına “doktordan habersiz serum taktırdığı, bunun üzerine babasını hastaneye götürdüğünü, anne ve babasının bu sırada virüs kaptığı” iddiası doğru değildir.

Müvekkilimiz, babasını çok sevmekte, anne ve babasına olması gereken bir evlat gibi, sadece pandemi konusunda değil, her konuda yıllardır müşfik, ilgili davranmakta, elinden gelen tüm ilgi ve alakayı göstermeye çalışmakta ve onların yanında olmaya çalışmaktadır. Bu iyiniyetli çaba ve gayretinin dışında, iddia edildiği gibi, babasını en iyi tedaviyi göreceğine inandığı ve bu konuda başarılı Taksim’deki büyük bir gruba ait hastanede zorla da olsa yer bularak yatırmak dışında bir müdahale ve girişimi bulunmamıştır. Müvekkilimizin Babasına her türlü teşhis ve tedavi, hastanede doktor ve sağlık görevlileri gözetiminde yapılmıştır.

Bu şekilde kendisine yapılan tüm ithamları reddederek, isminden faydalanmaya çalışan ve bu şekilde haksız bir saldırı teşkil eden beyan ve yayınlara şiddetle itiraz etmekte, sorumlular hakkında maddi ve manevi zarar ve ziyan haklarını saklı tutmaktadır.

“Daha önce iki kez Kovid-19’a yakalandığını, buna rağmen aşı karşıtı olduğunu, karantina tedbirlerine dikkat etmediği için şoförüne de virüs bulaştırarak ölümüne neden olduğu” iddiası doğru değildir. Bahsedilen dönem Pandeminin en yaygın olduğu 2021 yılı Nisan ayıdır. Ayrıca Selda hanım iyileştikten sonra şoförü Covid olmuştur. Keza Selda hanım Şoförünü de tedavi için Nişantaşı’nda büyük bir hastaneye göndermiştir.

“Babasının sağlığını da riske attığını belirten anne Sipahioğlu, öz kızının hastanede “Yine geleceğim. Seni rezil edeceğim. Karışma bana rezil” diyerek kendisine hakaret edip tehditler yağdırdığı” iddiası doğru değildir. Sipahioğlu ailesinin rezil edilecek bir durumu olmayıp aile bireylerinin tamamı tanınmış ve sevilen kişilerdir. Selda Sipahioğlu’nun böyle bir beyanda bulunmuş olması gerçekçi olmayıp, gerek Müvekkilimiz Selda Sipahioğlu gerekse Anne Güngör Sipahioğlu son derece saygın iş insanıdır. Haber içeriği gerçekçi değildir. Müvekkilimizin haysiyet ve şerefini zedeleyici kişilik haklarına saldırı niteliğindeki haber gerçek dışıdır. Ayrıca, İstanbul 2. Aile Mahkemesi 2022/175DİŞ 2022/187 K ile Tedbir içeriği değiştirilip Karar Kaldırılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Saygılarımızla,

Selda Sipahioğlu
vekili

Av. Ahmet Karayazgan – Av. Şeyda Karayazgan

Saygılarımızla,

İlgili Haber

“Kızım aşı karşıtı, bizden uzak tutun!”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here