İzmir’de puanlar paylaşıldı. Göztepe 1-1 Adana Demirspor 

0

İzmir’de puanlar paylaşıldı. Göztepe 1-1 Adana Demirspor 

İzmir’de izleyenlere bir dakika bile boşluk vermeyen maçta Göztepe ile Adana Demirspor’un serileri bozuldu! Konuk takım, Rassoul’un kendi kalesine attığı golle galibiyet serisini noktalarken; Göztepe de 3 maç sonra puanla tanıştı.

Süper Lig’in 19. haftasında Göztepe ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadyumu’ndaki mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

İzmir’e 3 maçlık galibiyet serisiyle gelen Adana Demirspor, kazanarak ligin ilk yarısını ilk 5 sıra içerisinde tamamlamak istiyordu ancak bu hedef tutmadı! Göztepe ise 3 maçlık yenilgi serisine ilk yarının son haftasında son vermek istiyordu.

Dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada tempo hiç düşmedi. Heyecanın azalmadığı mücadelenin 16. dakikasında Mario Balotelli sezonun güzel golleri arasına girecek bir gol attı. Kaleye uzak noktada Yunus’tan aldığı pasta Mario Balotelli, kaleci İrfan Can’ın uzanayacağı noktaya şutunu gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Dakikalar 78’i gösterdiğinde Adana Demirspor savunmasında büyük bir hata yaşandı! Konuk takımın stoperi Rassoul rahat pozisyonda, pasını kaleci Muric’e vermek istedi ancak yaşanan iletişim eksikliğinde top filelere gitti! Oyuna 71. dakikada giren Senegalli stoperin büyük hatası sonrasında skor 1-1’e geldi.

Bu sonucun ardından Göztepe 15 puan ve maç fazlasıyla 19. sıraya çıktı. Adana Demirspor da 30 puan ve maç fazlasıyla 5. sırada yer aldı.

Ligin 20. haftasında Göztepe sahasında Antalyaspor’u konuk edecek. Adana Demirspor ise Fenerbahçe deplasmanına çıkacak.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here