NOEL SÜSÜ DEĞİL; ÖLÜM!

0

KEDİLER UYARDI; NOEL AĞACINDAN ÖLÜMCÜL YILAN ÇIKTI. 

Güney Afrika’da başkent Cape Town’un da içinde yer aldığı Batı Cape Bölgesi’nde Rob Wild’ın ailesi için Noel kabusa dönüyordu.

Aldıkları noel ağacı eve bir ağaç yılanıyla birlikte gelmişti. Büyük şans eseri yılan ağaç süslenirken ortaya çıkmamıştı. Yalnız evin kedilerinin ağaca gözlerini dikmeleri dikkatlerini çekti. Ve yılan ortaya çıktı.

Karı koca Wildlar, noel ağacı etrafında sürekli oynayan 5 yaşındaki kızları için şükrettiler. Hemen ilgililere haber verildi ve eve bir yılan yakalayıcısı geldi. Yılanın kimliği de tespit edildi. Güney Afrika’daki en zehirli yılanlardan biri olan ağaç yılanıydı. Yılan yakalayıcısı, çok zehirli olmasına rağmen agaç yılanının tehdit edilmeden veya yutabileceği bir av görmeden saldırmayacağını anlattı.

Bölgede Boomslang olarak bilinen ağaç yılanları, adı üzerinde ağaçlarda ve çalılıklar arasında yaşayan bir yılan türü. Afrika’da sahra altı bölgesinin en zehirli yılanı olarak biliniyor. Ağaç yılanları insanlar için de ölümcül. Isırdığı zaman dişlerinden salınan zehir durdurulamaz iç kanalamalara yol açıyor ve 4 ila 5 günde öldürüyor.

Sahra altı Afrika’nın en zehirli yılanları olan ağaç yılanların zehiri insanları önüne geçilmez iç kanamalarla öldürüyor.

Wild ailesinin evine konuk olan davetsiz misafir, yılan yakalayıcısı tarafından yakalanarak götürüldü.

Rob Wild ise bir daha noelde gerçek ağaç almamaya yemin etti.

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here