Etme Bulma Dünyası; Şarkıcı Ferhat Güzel, kendisini döven sevgilisinden kaçarak polise sığındı!

0

Etme Bulma Dünyası; Şarkıcı Ferhat Güzel, kendisini döven sevgilisinden kaçarak polise sığındı!

Eğlenmek için gittiği mekanda sevgilisiyle tartışan şarkıcı Ferhat Güzel, kavganın eve taşınmasının ardından, sevgilisi Nur Aksoy tarafından bıçaklı saldırıya uğradığı iddiasıyla polise sığındı.

Şarkıcı Ferhat Güzel, sevgilisi Nur Aksoy tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını ileri sürerek şikayetçi oldu. İddiaya göre Güzel, 27 Ağustos günü sevgilisi Nur Aksoy’la buluştu.

Taksim’deki bir mekanda eğlenen iki sevgili, bir süre sonra aralarındaki para ilişkisi nedeniyle şikayetçi oldukları bir dava nedeniyle tartışmaya başladı. Bir süre sonra mekandan ayrılan ikili, Güzel’in Şişli’deki evinde de tartışmaya devam etti.

İddiaya göre; kısa sürede arbedeye dönüşen tartışmada Nur Aksoy, mutfaktan aldığı bıçakla Güzel’e saldırdı. “Senin karnını deşeceğim” sözleriyle bıçağı savuran Aksoy, sevgilisinin eline geçirdiği telefonu duvara fırlattı.

FERHAT GÜZEL POLİSE SIĞINDI
Kafasına aldığı darbe sonrası sevgilisini evden çıkartmaya çalışan Güzel, başarılı olamayınca evden kaçtı. İkilinin yüksek sesli kavgası devam ederken, yoldaki polisleri fark eden ünlü şarkıcı polislere sığındı.

İkili karakola götürüldü. Sabah’ta yer alan habere göre, Nur Aksoy, Taksim’deki mekandan çıktıktan sonra sevgilisinin kendisini darp ettiğini, zorla eve götürdüğünü, burada tekme ve yumruklarla darp edilmeye devam ettiğini anlattı. Güzel. ise bıçakla saldırıya maruz kaldığını söyledi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here