Düşme hattında nefes kesen maç. Rizespor 3-1 Göztepe

0

Düşme hattında nefes kesen maç. Rizespor 3-1 Göztepe

Düşme hattından kurtulmaya çalışan iki takım Rizespor ve Göztepe arasındaki karşılaşma nefes kesti. Dört golün atıldığı, bir kırmızı kart çıkan maçta galibiyet penaltı golüyle geldi.

Süper Lig’in 16. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Göztepe’yi konuk etti. Düşme hattından yer alan iki takımının mücadelesinde gülen 3-1’lik skorla Rizespor oldu. Biri penaltıdan iki gol atan Pohjanpalo, Rizespor’a galibiyeti getirirken, ev sahibi ekibin son golünü Sabo kaydetti. Göztepe’nin golü ise Atınç Nukan’dan geldi.

Kritik maçta ilk yarı, Pohjanpalo’nun 40. dakikada attığı golle 1-0 Rizespor’un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda 61. dakikada Atınç Nukan’ın golüyle beraberliği yakalayan Göztepe, rakibine yaptığı sert hareket sonrası Halil Akbunar’ın 66. dakikada gördüğü kırmızı kart sonrası 10 kişi kaldı.

Eksik kalan rakibi karşısında galibiyet için baskı kuran Rizespor, 78. dakikada penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Pohjanpalo, topu ağlara göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Uzatmada Sabo ile 90+3. dakikada bir gol daha bulan Rizespor, sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Rizespor bu galibiyetle puanını 13 yaparken, Göztepe 14 puanda kaldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here