“Don’t Look Up” ön inceleme…

0

“Don’t Look Up” ön inceleme…

İki Astronom olan Dr. Randall Mindy(Leonardo Di Caprio) ve Dr. Kate Dibiasky(Jennifer Lawrance) Dünya`yı yok edecek bir kuyruklu yıldızın yaklaşmakta olduğu konusunda insanlığı uyarmak için bir medya turuna çıkar. Fakat kimse tarafından ciddiye alınmazlar.

Filmin senaristliğini, yönetmenliğini ve yapımcılığını Adam McKay üstlenmiştir.
Oyuncu kadrosunda Leonardo Di Caprio, Jennifer Lawrance, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothee Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Cate Blanchett, Meryl Streep yeralmaktadır.

Bu efsanevi oyuncu kadrosuyla mükemmel bir filmin bizi beklediğini söyleyebilirim.

Ve Netflix`te İlk 10`a girecek bir film daha bizleri bekliyor. Fragmanı izlediğim zaman aklıma gelen bunlar oldu. Ve filmde tabii ki muhteşem görsel efektler göze çarpıyor. Böyle bir konuda kara komedi yapmak filmi ilginç hale getirmiş.

Filmin yönetmeni Adam McKay harika bir sinematografi sunuyor izleyicilere…

Leonardo Di Caprio ve Jennifer Lawrance`ın oyunculuk performansları filmle müthiş bir uyum gösteriyor. Bir isim var ki tam bir efsane aktrist; Meryl Streep`in filmin üst noktalara taşınmasında rol oynayacağını düşünüyorum.

Fragmandan anladığım kadarıyla sinemanın önemli bir öğesi olan müzikler de filmle çok uyumlu. Film müzikleri bir filmin kült hale gelmesinde önemli rol oynamıştır.

“Don`t Look Up” belki kült bir film haline gelemeyebiliir; ama büyük bir ilgi göreceğini düşünüyorum.

“Don`t Look Up” 24 Aralık`ta Netflix`te gösterime girecek. Fragmanı izleyerek sizler için bir ön inceleme yazısı yazmak istedim. Şimdiden iyi seyirler dilerim.

Canberk TURAN/Yazar-Yönetmen
Twitter: @canbturan
Instagram: @canberk_tu

 

Canberk TURAN /kentekrani

Youtube Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 11 Aralık 2021

u

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here