‘Almanya acı vatan’ Beşiktaş ‘0’ puanla Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Borussia Dortmund: 5 Beşiktaş: 0

0

‘Almanya acı vatan’ Beşiktaş ‘0’ puanla Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Borussia Dortmund: 5 Beşiktaş: 0

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son maçında Borussia Dortmund’a Almanya’da farklı yenildi. Fenerbahçe’den sonra Şampiyonlar Ligi’ni puan alamadan tamamlayan ikinci takım olan Beşiktaş, oynadığı futbolla da hayal kırıklığı yarattı. İlk yarının uzatma dakikalarında Welinton’ın gördüğü kırmızı kart nedeniyle Beşiktaş, ikinci yarıda 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. maçında Beşiktaş, Almanya’da Borussia Dortmund ile karşı karşıya geldi. Signal-Iduna-Park’ta oynanan karşılaşmayı Borussia Dortmund, 5-0 kazandı. Borussia Dortmund’un gollerini Malen, Reus (2) ve Haaland (2) kaydetti. Welinton, 45+2. dakikada kırmızı kart görerek Beşiktaş’ı 10 kişi bıraktı.

Beşiktaş’ın grup sonunculuğunu, Borussia Dortmund’un ise üçüncülüğü garantilediği iddiasız iki takımın mücadelesi, ev sahibi ekibin farklı galibiyeti ile bitti. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen, Can Bozdoğan’ın ceza sahası dışından kaleyi bulmayan tek şutu dışında pozisyon üretemeyen Beşiktaş, Avrupa’ya kötü bir sonuçla veda etti.

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here