Serdar Dursun hat-trick yaptı, Fenerbahçe farklı kazandı. Fenerbahçe: 4 Rizespor: 0

0

Serdar Dursun hat-trick yaptı, Fenerbahçe farklı kazandı. Fenerbahçe: 4 Rizespor: 0

Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe evinde ağırladığı Çaykur Rizespor’u 4-0’la geçip derin bir nefes aldı. Bu sezon ilk kez 4 golle kazanan sarı lacivertliler Serdar Dursun’un hat-trick yaptığı maçta seyircisi önünde gülmeyi hatırladı ve zirve ile puan farkının daha da açılmasına izin vermedi.

Fenerbahçe Kadıköy’de Çaykur Rizespor’a karşı 3 puanı 4 golle aldı… Vitor Pereira yönetiminde son 6 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen sarı lacivertliler puan kayıplarına 7. maçta ‘dur’ dedi.

Bu sezon ilk kez 4 golle kazanan sarı lacivertliler lider Trabzonspor’un da kazandığı haftada farkın açılmasına izin vermedi. 27 puana ulaşan Kanarya, Trabzonspor’un 12 puan gerisinde maç fazlasıyla ikinciliğe yerleşti.

Devre arasına kadar tüm puanları toplayarak lider Trabzonspor’un puan kaybetmesini bekleyen sarı lacivertliler yeniden şampiyonluk yarışına ortak olmak istiyor.

Çaykur Rizespor önünde 13’te Mergim Berisha ile öne geçen sarı lacivertliler oyuna sonradan giren Serdar Dursun ile 70 ve 79’da birer gol daha bularak 3 farklı galip gelmeyi başardı. Ligin son sırasına demir atan Çaykur Rizespor ise şansını çeviremedi ve 10 puanda kaldı.

13. dakikada Diego Rossi’nin sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortaya hareketlenen Mergim Berisha’nın, altıpas önünden gelişine yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak Gökhan Akkan’ın müdahalesi yeterli olmayınca ağlara gitti.

70’te hızlı gelişen atakta ileri çıkan Attila Szalai’nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortaya hareketlenen Serdar Dursun’un, arka direkten gelişine yaptığı vuruşta meşin yuvarlak Gökhan Akkan’ın yanından ağlarla buluştu.

90’da bir kez daha sahneye çıkan Serdar Dursun hat-trick yaparak skoru belirledi: 4-0. Fenerbahçe gelecek hafta deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek Çaykur Rizespor ise evinde Göztepe ile oynayacak.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here