Galatasaray’dan Malatya’da kritik kayıp: Malatyaspor: 0 Galatasaray: 0

0

Galatasaray’dan Malatya’da kritik kayıp: Malatyaspor: 0 Galatasaray: 0

Süper Lig 14. haftasında Yeni Malatyaspor’a konuk olan Galatasaray, deplasmandan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı ve ligdeki galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Avrupa’da doludizgin giden ancak Süper Lig’de aynı performansı gösteremeyen Galatasaray’ın, lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkı da iyice açılmış oldu.

Avrupa Ligi’nde Marsilya’yı 4-2 yenerek bir üst tura yükselmeyi garantileyen Galatasaray, Süper Lig’deki galibiyet hasretini Yeni Malatyaspor deplasmanında da dindirmeyi başaramadı. Fatih Karagümrük ile berabere kaldıktan sonra Fenerbahçe’ye evinde yenilen Galatasaray, Yeni Malatyaspor deplasmanından 0-0’lık beraberlikle ayrıldı ve ligde galibiyet hasretini üç maça çıkardı. Ligde son üç maçını kaybeden Yeni Malatyaspor’un 3 puan hasreti 4 maça çıktı ancak Anadolu ekibi zorlu maçta 1 puan kurtarmış oldu.

Lider Trabzonspor’un kazandığı haftada puan kaybı yaşayan Galatasaray 22 puana ulaştı ancak, bordo mavili ekiple arasındaki puan farkı 14’e yükseldi. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor ise 13 puana ulaştı. Galatasaray ligde bir sonraki maçında Altay’ı ağırlayacak. Yeni Malatyaspor ise, deplasmanda Konyaspor’a konuk olacak.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here