Erzurum/Köprüköy: 5.1

0

Erzurum/Köprüköy: 5.1

Erzurum’da 5.1 büyüklüğünde deprem! Son depremler…

Erzurum’un Köprüköy ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre deprem derinliği 6.9 kilometre olarak belirlendi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılmaya devam ediyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’nın merkez üssünü Erzurum’un Köprüköy ilçesi olarak belirlediği deprem, saat 15.40’da meydana geldi. Yerin 6.9 kilometre derinliğindeki deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.2 olarak açıkladı.

 

AFAD: “Geçmiş olsun Erzurum. Köprüköy ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası şu an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.”

Erzurum Valisi Okay Memiş, birkaç köyden yıkım ihbarı aldıklarını ancak, can kaybı bilgisinin gelmediğini söyledi.

TRT Haber’e konuşan Memiş, şunları söyledi: “Panik olmasın vatandaşlarımız. Biz de öğrenmeye çalışıyoruz. Bütün muhtarlarımızla irtibat halindeyiz. İhbar aldığımız birkaç tane köy var. O köylere yönelik olarak jandarmamız ulaşmak üzere. Can kaybına ilişkin herhangi bir şey yok. Vatandaşlarımız lütfen endişe etmesinler.”

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here