Ankara’daki patlamadan acı haber: 1 çocuk hayatını kaybetti

0

Ankara’daki patlamadan acı haber: 1 çocuk hayatını kaybetti.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 3 katlı binada patlama meydana geldi. Patlama ile birlikte binanın mutfak bölümlerinde göçük oluşurken, olayda 1 çocuk hayatını kaybetti, 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

Kılarpınarı Caddesi üzerinde 3 katlı binada saat 22.30 sıralarında patlama meydana geldi. Patlama ile birlikte binada yangın çıkarken, binada çökme meydana geldi.

Çevrede panik ve korkuya neden olan patlamanın ardından çok sayıda polis, itfaiye, sağlık ekibi ile Başkent Gaz görevlileri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin ilk müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Yangının söndürülmesi ardından ekipler bina içine girdi. Yapılan ilk incelemede 3 katlı binanın tüm katlarındaki mutfak bölümlerinde patlama meydana geldiği ve patlama ile birlikte de çökme oluştuğu belirlendi. İtfaiyenin çalışmasıyla binada kalanlar da tahliye edildi, bu sırada büyük panik yaşandı.

Ekipler, enkazda da arama kurtarma çalışması başlattı. Olayda 1 çocuk hayatını kaybetti, 1’i ağır 5 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Enkazda başka kişilerin olabileceği ihtimaline karşı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İlgili Haber:

Ankara’da doğalgazın neden olduğu sanılan patlama!

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here