İstanbul Ticaret Üniversitesi TV Stüdyoları yenileniyor;öğrenciler tam profesyonel stüdyolarda eğitim görüp üretimde bulunabilecek

0

İstanbul Ticaret Üniversitesi TV Stüdyoları yenileniyor;öğrenciler tam profesyonel stüdyolarda eğitim görüp üretimde bulunabilecek

İstanbul Ticaret Üniversitesi TV ve Radyo stüdyoları fiziki yapısı ve teçhizatıyla modern medya ihtiyaçlarına cevap verecek hale getiriliyor.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Celalettin Aktaş, Kent Ekranı’na yaptığı açıklamada, tv ve radyo stüdyolarının çok amaçlı ve farklı temalara uygun yapımlara ev sahipliği yapacağını belirtti.

Aktaş’ ın verdiği bilgiye göre, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin kullanımına açılacak TV Stüdyosu 250 metrekareden oluşuyor.

TV Stüdyosu, İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin uygulama alanlarından biri olacak; ayrıca, Ticaret İletişim Medya Merkezi (TİMM) çatısı altında yürütülen üretimlerde kullanılacak.

İstanbul Ticaret Odası’nın desteğiyle yenilenen TV Stüdyosunda; 3 renk sonsuz fon alanı, Blue Box, 6 kamera, jimny jeep, 6 adet Post Prodüksiyon ile kurgu seti, tam donanımlı reji ve profesyonel ışık-ses sistemi yer alıyor.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo stüdyosunda ise, ses ve canlı yayın mikserleriyle bilgisayarlar bulunuyor.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here