A Milli Takımdan 6 gollü galibiyet. Türkiye: 6 Cebelitarık: 0

0

A Milli Takımdan 6 gollü galibiyet. Türkiye: 6 Cebelitarık: 0

A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 9. maçında konuk ettiği Cebelitarık’ı 6-0 mağlup etti. Ay-yıldızlılarımız, bu galibiyetle gruptan çıkma şansını son maça taşıdı. Grubumuzdaki diğer mücadelede Norveç kendi sahasında Letonya ile golsüz berabere kalınca A Milli takımımız averajla ikinci sıraya yükseldi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan karşılaşmada A Milli Takımımız, Kerem Aktürkoğlu ile 11. dakikada 1-0 öne geçti.

Konuk Cebelitarık’ta Olivero, VAR incelemesi sonrası Zeki Çelik’e yaptığı faulden dolayı 22. dakikaka kırmızı kart gördü.

Ay-yıldızlılar, 38. dakikada Halil Dervişoğlu ile skoru 2-0 yaptı. 41. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Halil Dervişoğlu farkı 3’e çıkardı: 3-0

İlk yarıda attığımız 3 golün asistini de Burak Yılmaz yaptı.

Müsabakanın ilk yarısı ay-yıldızlı ekibimizin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Millilerimiz, Merih Demiral ile 65’te farkı 4’e çıkardı: 4-0

Ay-yıldızlılar, Serdar Dursun ile 81. dakikada skoru 5-0 yaptı. İkinci yarıda atılan 4. ve 5. gollerin asisti Rıdvan Yılmaz’dan geldi.

Mert Müldür ile 84. dakikada farkı 6’ya çıkardık.

Kalan sürede başka gol olmadı ve A Milli Takımımız, sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle puanını 18’e çıkaran ve averajını da 10’a çıakaran Ay-yıldızlılar, gruptan çıkma şansını son maça çıkardı.

Ay-yıldızlı ekip, gruptaki son maçını Karadağ ile 16 Kasım Salı günü deplasmanda oynayacak.

Norveç, Letonya’ya takıldı.

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde A Milli Futbol Takımımızın rakiplerinden Norveç, sahasında Letonya ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla, “Vikingler” grupta Millilerimize geçilerek 3. sıraya geriledi.

Ullevaal Stadı’nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı.
Mücadelenin 81. dakikasında Norveç’in Elyounoussi ile bulduğu gol VAR incelemesi sonucunda ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Karşılaşma başladığı gibi golsüz tamamlandı.

Gruptaki diğer mücadelede A Milli Futbol Takımımız, sahasında Cebelitarık’ı 6-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Millilerimiz, Norveç ile puanları eşitledi ve averajla 2. sıraya yükseldi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here